Interviu exceptional acordat de Dinu Patriciu: "Lasati-ma maine dimineata fara niciun ban in Piata Unirii si probabil peste un an voi fi bogat"

Dinu Patriciu a fost unul dintre cei mai bogati romani.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

In urma cu cativa ani, Dinu Patriciu a acordat un interviu exceptional Eugeniei Voda.

"De meserie sunt arhitect, asta m-a ajutat sa devin un afacerist de succes. Oamenii de afaceri din Romania nu sunt simpatizati. Oamenii cred despre cei care fac afaceri ca sunt niste hoti, niste rechini. Capitalismul inseamna lupta. O lupta pentru supravietuire. Are si o latura ludica. La un moment dat nu mai poate fi vorba despre acumulare pentru vietuire. Exista o limita a traiului indestulat. O avere neta de 2 milioane de dolari reprezinta pragul. De aici nu mai conteaza daca ai 10 milioane sau 20 de milioane de dolari", a spus Dinu Patriciu.

"In anul 91 am facut primul milion de dolari. L-am pierdut si l-am recastigat de multe ori. Nu este gluma. Nu stiu de cate ori. Am pierdut multe milioane. Din toate acestea castigi o experienta extrem de valoroasa", a spus Dinu.

Intrebat de Eugenia Voda ce ar face daca ar ramane fara niciun leu, Dinu Patriciu a dat un raspuns care o sa ramana in istorie.

"Lasati-ma maine dimineata fara niciun ban in Piata Unirii si probabil peste un an voi fi ca astazi. Averile mele sunt facute prin inteligenta si idei. Nu am nicio indoiala ca si peste un an voi fi la fel", a spus el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate