Interviu exclusiv! Armin Nicoară rupe tăcerea și vorbește despre scandalul sexual cu Vlăduța Lupău! Care e adevărul despre relația lor, pe cine iubește și de la ce a pornit toată nebunia

Saxofonistul Armin Nicoară, implicat în scandalul care a marcat începutul anului, ”eroul” amantlâcului cu Vlăduța Lupău, a decis să vorbească, în exclusivitate cu WOWbiz.ro despre toată povestea dintre el și cântăreață, despre relația pe care o are cu Claudia Puican, o artistă de muzică populară extrem de sexy.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Scandalul dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău ține, de zile bune, capul de afiș al presei mondene, iar reporterii WOWbiz.ro au reușit să vorbească în exclusivitate cu saxofonistul despre relația pe care a avut-o cu artista.

Citeste si: Am aflat secretul lui Armin Nicoară! Se iubea pe ascuns cu Vlăduța Lupău, iar acasă avea o blondă superbă EXCLUSIV

Citeste si: Totul despre relația dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău! ”Sută la sută au făcut-o” EXCLUSIV

Citeste si: Leo de la Strehaia intervine în scandalul sexual al momentului! ”Prințul Țiganilor” dezvăluie ce s-a întâmplat între Vlăduța Lupău și Armin Nicolară! ”Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră?”

”Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost... Trebuie să fiu nebun la cap”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară. Mai mult decât atât, ne-a explicat Armin Nicoară, el nu înțelege de ce Vlăduța Luăpău este supărată pe el, mai ales că a fost discret din cale afară.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu... Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei... Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (...) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine... Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă... Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”, ne-a mărturisit Armin Nicoară despre scandlaul cu Vlăduța Lupău.

Citește și: Carmen de la Sălciua, show la cerința lui Culiță Sterp! A imitat-o pe Denisa Manelista

Cu toate acestea, ne-a precizat saxofonistul, răbdarea lui nu este... infinită. ”În ultima vreme am mai vorbit cu Vlăduța, dar mai mult pe ceartă, așa”, ne-a explicat Armin Nicoară, recunoscând astfel, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că ține legătura cu artista. Dar, totodată, l-a enervat reacția soțului Vlăduței Lupău după  ce acesta i-a postat mesaje pe contul lui de socializare, Armin Nicoară explicând clar că nu acceptă să se bage alții în scandalul cu artista și a precizat că informațiile WOWbiz.ro cu privire la iubita lui, cântăreața Claudia Puican, sunt adevărate.

Claudia este iubita mea de ceva timp. În scandalul ăsta, nu a avut ce să facă... Mă știam cu Vlăduța înainte de ea și i-am spus să nu se bage. Nu i-am dat voie să se bage, chiar dacă prietenul lui Vlăduța (de fapt, soțul ei, fotbalistul Adi Rus de la CFR Cluj, n. red.) mi-a comentat pe pagină. I-am șters mesajul pentru că nu am vrut să îi dau apă la moară... Dar el nici nu știe ce s-a întâmplat, poate e ceva ce el nu știe. Eu vin și zic ”nu. Nu, nu”, dar dacă el continuă, atunci... nu știu ce o să zic, poate o să zic și eu ceva”, a mai spus, pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară, sugerând că ar avea suficient de multe de împărtășit despre lucrurile întâmplate în compania artistei Vlăduța Lupău.

 

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, scandal colosal

”Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație... Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și mai se comportau și ca doi porumbei...”, ne-a spus Leo de la Strehaia.

Declarația lui Leo de la Strehaia vine parcă să întărească informațiile conform cărora între Armin Nicoară și Vlăduța Lupău a fost o prietenie cu beneficii. ”Sută la sută au făcut-o! Adică, între ei, așa lăsa să se înțeleagă și Armin, dar și prietene de-ale Vlăduței, au fost momente în care au fost intimi, au făcut sex. E adevărat, ce spune Armin Nicoară, că ar fi avut o relație cu Vlăduța Lupău este exagerat... Adică, se știe, el era îndrăgostit până peste cap de Vlăduța, dar ea nu era... Se relaxau, să zicem, împreună, când erau plecați pe la cântări amândoi, dar ea nu îl socotea un iubit, cel mult un prieten cu... beneficii. Oricum, între ei, clar era mai mult decât o colaborare profesională, își permiteau să își spună lucruri și să facă gesturi pe care le pot face doar un bărbat și o femeie care se cunosc din toate punctele de vedere”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al celor doi.

Galerie foto 
Citește și:

Puterea Dragostei 28 septembrie: Marinescu, atacat din toate părțile: „Tu pe Instagram îmi ceri mie să încalc regulamentul și să...”

Cine sunt favoriții săptămânii Puterea Dragostei?

Bianca de la Puterea Dragostei 3, adevărul despre plecarea din competiție: „Am făcut ce au vrut...”

Cum ar fi fost prins în flagrant milionarul Mohammad Murad

Imagini senzaționale. Victor Slav a mers acasă la Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a făcut declarații bombă: ”La Victor Slav m-aș întoarce...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies