Vedete

INTERVIU EXCLUSIV! Fiica din prima casatorie a lui Andrei Zaharescu, despre decizia de a-si da tatal in judecata! “Lumea trebuie sa afle adevarul despre acest om”  

In plin razboi dus in salile de tribunal de Andreea Berecleanu si fostul ei sot, Andrei Zaharescu, se face auzita o voce care pana acum a tacut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cristina Matei


Fiica din prima casatorie a lui Andrei Zaharescu, Catinca, nu numai ca s-a decis sa-si dea tatal (biologic, dupa cum tine sa sublinieze) in judecata pentru pensia alimentara pe care acesta “a uitat” s-o plateasca. Mai mult, dupa toti anii in care a tacut, tanara de 21 de ani, studenta in anul 3 la Facultatea de Film, sectia imagine de film, a hotarat sa acorde primul ei interviu. Declaratiile Catincai sunt cutremuratoare…

INTERVIU EXCLUSIV! Fiica din prima casatorie a lui Andrei Zaharescu, despre decizia de a-si da tatal in judecata! “Lumea trebuie sa afle adevarul despre acest om”  icon photo

WOWbiz.ro: Catinca, de ce acum? Si procesul, si decizia ta de a accepta in premiera sa discuti cu ziaristii despre tatal tau.

Catinca: Tatal meu biologic, as vrea sa subliniez. Fara sa-mi propun sa folosesc cuvinte mari, iti spun ca simt ca am o datorie morala fata de mine, fata de mama mea, fata de fratii mei, fata de Andreea si, de ce nu, fata de toti oamenii care au citit declaratiile lui Andrei Zaharescu.

La care declaratii te referi?

In urma cu circa o luna tatal meu biologic a facut niste declaratii in presa complet paralele cu drumul, ca sa zic asa, fara nici o baza in realitate, care pot fi contrazise foarte usor la o minima verificare. Felul in care s-a justificat pentru faptul ca nu le poate plati pensia alimentara fratilor mei m-a determinat sa fac un pas in fata, sa ies public. Chiar cred ca a venit momentul ca lumea sa afle adevarul despre Andrei Zaharescu. Recunosc, nu ma simt deloc confortabil in postura aceasta, sa discut cu ziaristii despre viata mea privata, dar vreau sa trag un semnal de alarma.

INTERVIU EXCLUSIV! Fiica din prima casatorie a lui Andrei Zaharescu, despre decizia de a-si da tatal in judecata! “Lumea trebuie sa afle adevarul despre acest om”  

Ce anume te-a enervat exact?

M-au enervat foarte tare, atentie!, la nivel moral declaratiile lui conform carora nu mai are bani sa-si plateasca apa, curentul etc. E vorba de o manipulare ieftina, pentru ca sunt oameni care sigur vor rezona cu el, dar vorbim despre oameni saraci, ceea ce nu e cazul aici. Acestea nu sunt argumente adevarate, iar declaratiile lui insulta inteligenta mea, a mamei, a Andreei…

Pe mine nu ma intereseaza pensia aceea alimentara. De altfel, voi dona banii, nu stiu, nu-i vreau. E vorba de demnitate! De demnitatea mea! Eu n-am facut nimic de la 18 ani pana acum in aceasta privinta pentru ca eram de acord cu mama. Dar cand am citit ce le face fratilor mei, n-am mai suportat!

INTERVIU EXCLUSIV! Fiica din prima casatorie a lui Andrei Zaharescu, despre decizia de a-si da tatal in judecata! “Lumea trebuie sa afle adevarul despre acest om”  

In ce sens erai de acord cu mama ta?

Dupa ce a divortat de Andrei Zaharescu, mama nu a pretins nimic de la el. Asa m-a crescut, desi i-a fost foarte greu. Chiar daca tatal meu biologic nu mi-a platit niciodata pensia alimentara care fusese stabilita la divort, mama nu a insistat. Si aceasta pentru ca stia ca nu o sa primeasca nimic. S-a dovedit a fi adevarat cu mine si, lucru care ma doare mai tare, cu fratii mei.

Cand spui fratii tai, te referi la cei doi copii pe care Andrei Zaharescu ii are din a doua casnicie, cea cu Andreea Berecleanu.

Da, Eva si Petru sunt fratii mei. Asa i-am considerat intotdeauna. Si n-am suportat sa vad ca tatal meu biologic le face si lor ce mi-a facut mie!

Cand ai vorbit tu ultima data cu tatal tau biologic?

O sa-ti spun mai intai cand am vorbit penultima oara. S-a intamplat cand aveam 13 ani, la ziua mea. De atunci, eu n-am mai vorbit cu el pana in toamna anului trecut.

Si in toamna anului trecut ce s-a intamplat?

Andreea mi-a sugerat atunci sa plec in Africa de Sud, la tatal meu biologic, in vacanta de iarna, impreuna cu cei doi frati ai mei. Sa discut cu el, sa inteleg ce s-a intamplat, sa ma inteleg pe mine… M-am gandit si pana la urma mi-am spus: “ok, daca in Bucuresti el n-a putut sa dea un telefon, atunci ma duc eu in Africa la el”. Andreea a vorbit cu el pe skype, el a spus: “sigur, sa vina”. Numai ca, peste cateva saptamani, foarte tarziu, cand noi déjà ne pregateam sa ne luam vizele, a anuntat-o pe Andreea ca nu ne mai poate primi, ca nu mai are loc pentru noi in casa lui de la Consulat. Mi-am dat seama imediat ca nu e vorba de asta, ca e un pretext. Tatal meu biologic o fi poate un bun orator, dar asta nu-i acopera minciunile, speculatiile… Abia atunci am luat legatura cu el. Dupa 13 ani de la ultima noastra discutie, l-am sunat pe skype si i-am spus mai multe lucruri. Lucruri pe care le tinusem in mine toti anii acestia...

Cum a reactionat?

A avut aceeasi atitudine flegmatica pe care mi-o aminteam de la penultima noastra discutie, din urma cu 8 ani. Aceeasi atitudine pe care a avut in relatia cu mama si, ulterior, cu Andreea si fratii mei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune