LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Interviu exclusiv! Madalina Pamfile: “Nu vreau sa patesc ca Vica! Eu am grija de sanii mei si port bustiera”

Madalina Pamfile si-a pus silicoane in urma cu doua saptamani. Bruneta a vrut un bust mai generos pentru ca, spune ea, nu prea avea sani. Dupa ce a vazut ca a patit Vica Blochina cu silicoanele, Madalina Pamfile este foarte atenta si respecta cu strictete indicatiile medicului estetician.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereReporter: Madalina, cum te simti dupa operatie?

Madalina Pamfile: Ma simt foarte bine, am scapat de dureri, mi s-au desumflat si acum sunt atenta sa fac exact ceea ce mi-a zis medicul.

R.: Ai vazut ce a patit Vica Blochina cu silicoanele?

M.P.: Da, imi pare rau pentru ea. Ea nu s-a uns cu crema dupa operatie, n-a purtat nici bustiera, a facut si sport din cate am inteles… Practic, nu a avut grija de ea.

fara descriere

fara descriereR: Dar tu, ca sa nu patesti ca ea, cum ai grija de noii tai sani?

M.P.: Pai... ma dau cu crema pe taietura asa cum mi-a zis doctorul si port bustiera. Cand stau in casa si cand dorm o port, cand mai am cate un eveniment mai renunt la ea. Vica, din cate am inteles, n-a purtat aceasta bustiera care are un rol foarte important. Doctorul mi-a explicat ca bustiera da forma frumoasa sanului, il rotunjeste.

R: Cat timp trebuie sa porti bustiera?

M.P.: Timp de sase luni ca sa se aseze sanul. Si mai sunt si cateva creme pe care le folosesc pentru taietura, ca sa se cicatrizeze frumos. Oricum, nu vreau sa patesc ce a patit Vica, sunt foarte atenta si merg des la control.

R: Stiu ca ti-a fost frica de aceasta operatie si ai tot amanat-o…

M.P.: Da, mi-a fost, dar uite ca am scapat cu bine. E adevarat ca dupa operatie m-au durut sanii si erau umflati, dar e normal. Dupa ce s-au asezat la locul lor, nu m-a mai durut. Acum sunt bine.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate