Întoarcerea Libelulei! Iubita lui Speak, ultimele imagini de la mare, înainte de venirea toamnei! Și cele mai fierbinți!

Gata! Oficial, a venit toamna! Însă înainte să ne punem gecile pe noi, să mai tragem o dată cu ochiul la Libelula, iubita lui Speak.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

libelula speak


In articol:

Libelula lui Speak a fost cam cea mai fierbinte prezență de pe litoral, în rândul vedetelor, iar pentru asta merită încă o apariție pe WOWbiz.ro la secțiunea ”imagini tari surprinse de paparazzi”. Cu puțin timp înainte să înceapă ploile, Ștefania a mai dat o fugă la plajă, tot fără Speak (ce-o fi în capul acestui băiat?!), iar de data asta a ales un costum de baie din două piese, cu un model care amintea de pielea de leopard. Întâmplător sau nu, un model asemănător avea și colega de șezlong.

Libelula lui Speak, încă un 10 pe vara asta

Despre formele Libelulei nu prea mai sunt multe de comentat, mai ales că le-am tot admirat vara aceasta. Am încercat să-i găsim vreun defect, vreo celulită, ceva, ba chiar am sunat și câțiva prieteni mai răi de gură, fără succes însă. Ce să mai discutăm, fata e ”bine” cam din toate pozițiile. Deosebirea dintre ea și alte starlete de pe la noi este că Ștefania și-a petrecut anii copilăriei și ai adolescenței făcând sport, mai precis dans, iar asta se vede.

libelula speak

Una peste alta, Speak are mână bună la femei se vede că fetele frumoase sunt atrase de accentul de Bacău (deși seamănă mai mult cu cel din Vaslui). Un județ care a dat țării o groază de nume mari, începând de la Monica Gabor, Loredana Groza, Doru Octavian Dumitru, Cristina Spătar și terminând cu Jador, noua senzație a Youtube-ului.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

libelula speak

Citeste si: Ștefania, logodnica lui Speak, s-a întors de la mare cu probleme de sănătate!

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Speak iubitei lui, după apariția controversată de pe litoral! ”Șoarec, vreau să-ți fac o...”

Citeste si: Libelula lui Speak s-a așezat pe șezlong, și-a ”dechis aripile” și toți bărbații au înlemnit! Paparazzi WOWbiz.ro au verificat dacă e real ce se spune despre Ștefania!

Citeste si: Libelula lui Speak s-a așezat pe șezlong, și-a ”dechis aripile” și toți bărbații au înlemnit! Paparazzi WOWbiz.ro au verificat dacă e real ce se spune despre Ștefania!

Speak și Ștefania au 3 ani de relație

Speak și Ștefania sunt împreună de aproape 3 ani însă Libelula a cunoscut adevărata celebritate odată cu apariția ei la un show de aventură alături de partanerul ei. În octombire 2017, cântărețul a recunosct în premieră că formează un cuplu cu dansatoarea.

libelula speak

”Da, suntem împreună. Nu ne-am ascuns cu nimic, doar că nu poți să-ți asumi niște lucruri fără să fii sigur. Oamenii vor să afle mai multe din casă de la tine, dar nu e sănătos. Pentru ei, da, nu e sănătos pentru noi. Dacă mă întrebi, nu știu de când a pornit. S-a întâmplat”, a povestit Speak într-o emisiune de televiziune.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ștefania trece prin momente cumplite. Iubita lui Speak are probleme de sănătate: „Mă omoară...”

Speak și Ștefania, probleme în paradis. Dezvăluiri controversate despre relația celor doi: „Violența predomină...”

Speak și Ștefania au făcut marele anunț! După ce a cerut-o în căsătorie, acum vine o altă veste bombă

Cum arată de fapt inelul pe care Speak l-a cărat cu el în Asia pentru a o cere de nevastă pe Ștefania

Avem dovada clară că Gigi Becali nu are Covid-19. Cum a fost surprins milionarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies