Intorsatura crunta in viata verisoarei Crudutei! Pana nu de mult mergea cu Daniela Crudu in cluburi, iar acum face naveta cu basculanta la facultate!

Pana nu de mult era una dintre cele mai rasfatate tinere, fiind verisoara Danielei Crudu! Georgiana se bucura din plin de relatia pe care o avea cu vedeta tv, mai ales ca locuia in casa lui Nelu Crudu, tatal Danielei! Acum, dupa ce a fost data afara din casa de Nelu, tanara Georgiana este obligata sa faca naveta la facultate, in Bucuresti!

Distribuie pe:

fara descriereGeorgiana si Daniela se intelegeau de minuneGeorgiana era pana nu de mult o fata foarte invidiata! Este verisoara Danielei Crudu si nu de putine ori mergea cu vedeta la cumparaturi in mall, in cluburi la distractie si beneficia de rasfatul Crudutei.

De cand mama Danielei a divortat de Nelu, Georgiana a fost insa data afara din casa in care locuia cu tatal Crudutei, tocmai acum cand este anul I la facultate! Potrivit unor surse din anturajul Danielei, Georgiana este nevoita sa faca acum naveta de la tara pana la facultate in fiecare zi, pentru ca nu are unde sa locuiasca in Bucuresti!

fara descriereGeorgiana pozeaza in femeie sexyO aduce tatal ei de la tara pana la facultate, la Timpuri Noi. De multe ori o duce cu o masina mare, ca o basculanta”, ne-a spus sursa noastra. Tinand cont de faptul ca satul in care locuieste tanara este la aproximativ 50 de kilometri de Bucuresti, Georgiana este nevoita sa parcurga in jur de 100 de kilometri zilnic pentru a putea merge la facultate.

Potrivit surselor WOWbiz.ro, Nelu Crudu, tatal Danielei, a rupt orice legatura cu familia fostei sale sotii si din acest motiv a dat-o si pe Georgiana afara din casa!

 

Inca un scandal in familia Crudutei, dupa divortul parintilor! Gestul radical al lui Nelu Crudu a enervat la culme rudele!

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate