Întorsătură incredibilă de situație în viața lui Leo de la Strehaia! Patroana o vrea de noră pe Dana Criminala

Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Anca, doar că, acum, telenovela ”Prințului Țiganilor” pare să ia o întorsătură cât se poate de ciudată.

Leo de la Strehaia
Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, mama lui Leo de la Strehaia, Patroana, cea mai mare adversară a relației dintre ”Prințul Țiganilor” și Dana Criminala a schimbat radical tabăra, trecând cu arme și bagaje, de partea acesteia, în ciuda faptului că ea insista ca fiul său să se împace cu Anca.

Citeste si: S-a stabilit data divorțului lui Leo de la Strehaia de Dana Criminala! Se anunță un proces cu scântei: vrea să-i ia casa! EXCLUSIV

Motivele, le-a explicat pe contul de Youtube al lui Leo de la Strehaia, sunt multe, Patroana fiind, în special, deranjată de faptul că Anca nu îl îngrijește suficient pe fiul ei și că nu are grijă ca acesta să fie suficient cocoloșit. Mi-a părut și mie rău că am zis să nu stai cu ea. Trebuia să te las să stai cu ea, că avea grijă de tine, îți dădea pastilele – am văzut eu cu ochii mei – te călca, te spăla. Am făcut mare greșeală”, spune Patroana, mama lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia o vrea inapoi pe Dana Criminala

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Citeste si: Leo de la Strehaia, ”tapat” de bani de fosta nevastă! Ce vrea Anca de la ”Prințul Țiganilor”! ”Am fost un prost”

Vizibil afectat, Leo de la Strehaia își dă seama că, de fapt, a greșit. ”Din cauza ta am renunțat la Dana...”, spune Leo de la Strehaia care, mai mult decât atât, insistă să arate ce suflet bun are Dana Criminala care îngrijește toate animalele.

”Nu am mai luat o haină călcată de luni de zile. E bine cum am stat și cum am trăit? Tu ai vrut să fac sacrificiul ăsta pentru Anca.(...) Nici eu  nu pot să trăiesc așa, să stau singur. Nu că nu pot să trăiesc fără femeie, dar nu pot să stau nespălat, necălcat, fără mâncare... Eu sunt o persoană bolnavă, m-am chinuit să stau singur”, mai spune Leo de la Strehaia.

Citeste si: Alerga după Dana Criminala, dar s-a întors la Anca! Leo de la Strehaia are, din nou, nevastă

Ba chiar mai mult, a mai anunțat Leo de la Strehaia, împăcarea cu Dana Criminala se conturează. ”Am vorbit cu Dana la telefon, a zis că ne împăcăm”, a anunțat Leo de la Strehaia, deși mamei sale, Patroana, nu îi venea să creadă.

Anca de la Strehaia
Leo de la Strehaia, dezamagit de Anca de la Strehaia

Leo de la Strehaia, împăcare scumpă cu Anca, dar despărțire rapidă

De curând, Leo de la Strehaia a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a se împăca cu Anca, prima lui nevastă, după ce a văzut că nu are nicio șansă să o mai înduplece pe Dana Criminala să îi mai dea o șansă. Așa că, într-una dintre zilele trecute, după ce a pregătit o masă regească, ”Prințul Țiganilor” a invitat-o pe Anca de la Strehaia la el acasă, în București, pentru a discuta despre împăcare, iar prima lui soție a acceptat. E adevărat, cu niște condiții. ” Trebuia să îmi iei, după atâția ani de scandal și suferință, trebuia să îmi iei și tu ceva. Dar puteai să îmi iei o mașină, nu cercei! Meritam ceva mai scump, așa zic eu”, a replicat Anca de la Strehaia, iar Leo s-a grăbit să îi promită și luna de pe cer. ”Așa este, meriți! Când o să iau banii de la Patroana îți iau o mașină, cea mai scumpă limuzină”, a spus Leo de la Strehaia.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Descoperire macabră în apartamentul Ioanei Popescu! Jurnalista, atacată cu ”magie neagră” de femeile lui Leo de la Strehaia?! ”O să merg la biserică” EXCLUSIV

”Mi-au răpit sora”! Dramă cumplită în viața unui personaj celebru de la noi

După ce s-a umilit și milogit, Leo de la Strehaia rămâne însurat! Declarații incredibile făcute de ”Prințul Țiganilor” dedicate soției sale, Dana Criminala

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Dezvăluirea momentului despre AUR! Planul secret al partidului a fost devoalat. Nu au nicio şansă

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bombă în cazul Arthur. Cine ar fi pus la cale uciderea ursului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies