Intorsatura spectaculoasa de situatie in scandalul dintre Bianca Jurca si campionul de motociclism Catalin Cazacu. A mers la el acasa la 4 dimineata, s-a dezbracat si a inceput sa vorbeasca numai bazaconii. Vezi un video incredibil!

Dupa ce si-a acuzat fostul iubit ca ar fi batut-o vinerea trecuta intr-o discoteca din Timisoara, fotomodelul Bianca Jurca a avut o aparitie bizara in apartamentul campionului de motociclism Catalin Cazacu.##VIDEO8813##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

fara descriereCe a declarat ea nu sta in picioare, nu este adevarat. Eu am martori care sustin varianta mea. Am fost in acelasi club, ne-am intersectat, toate discutia a durat 3 secunde, probabil a iritat-o ceva in dialog si de aici a plecat balamucul. Ea a tot declarat ca se duce la Politie, la spital, lucru pe care l-ar face orice femeie lezata. Ea a vrut doar sa-si faca publicitate, sa iasa in fata” a explicat pentru WOWbiz.ro Cazacu incidentul petrecut , care a relatat si povestea bizara de care a avut parte azi-noapte.

fara descriere

fara descriereM-a sunat pe telefon la 4 dimineata si mi-a spus ca ma iubeste si vrea sa vina la mine acasa. N-a mai asteptat sa ii raspund si m-am trezit cu ea peste mine in apartament. S-a dezbracat, imi spunea ca ea e cu mine, ca afara  e vara si ea ma iubeste. Am filmat toata scena pentru ca a fost ceva mai mult decat ciudat. Isi pierduse ceasul, sosetele si vorbea numai bazaconii. Apoi a plecat si mi-a spus ca se duce sa-si  ia medicamentele. Am mers dupa  ea pe strada si am intrebat-o ce a cautat la mine. Intr-un tarziu mi-a raspuns: ‘nu am fost la tine, am venit sa ne jucam in zapada’”.

fara descriereCatalin Cazacu continua sa sustina ca nu a lovit-o pe Bianca Jurca in club, iar pozele pe care aceasta si le-a facut cu telefonul sunt mai vechi, ea fiind deja vatamata in momentul in care se afla in seara respectiva, la discoteca.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate