Întrebare inedită în timpul conferinței lui Klaus Iohannis: „Unde v-ați tuns?”. Care a fost răspunsul președintelui

Președintele Klaus Iohannis a susținut marți, la Palatul Cotroceni, prima conferință de presă de la începutul pandemiei.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Unde s-a tuns președintele Klaus Iohannis în timpul pandemiei

Președintele României a susținut prima declarație de presă din ultimele două luni, în care a vorbit despre măsurile pe care ve trebui să le urmăm după data de 15 mai.

Klaus Iohannis a răspuns și întrebărilor adresate de reporteri. Președintele a primit și o întrebare la care probabil nu se aștepta. Un jurnalist a observat că șeful statului s-a tuns, așa că l-a întrebat: „Unde v-ați tuns? Am încercat și eu acasă”.

Președintele Iohannis a răspuns cu un zâmbet caracteristic: „Tot acasă. Mai încercați”.

Citeste si: Drama unui mare actor român. Boala l-a îngenuncheat pe Vladimir Găitan: „Simt că sfârșitul îmi e aproape”

Citeste si: În izolare, ca într-o vacanță all-inclusive! Dana Rogoz are o terasă ca-n povești

Citeste si: Elena Ionescu și-a uimit colegii de la Survivor România! Nimeni nu se aștepta la asta: „Jos pălăria! Ai doar respect pentru asta”

Klaus Iohannis a spus clar și răspicat! Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor? „Mi s-ar părea nedrept ca...”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, în cadrul conferinței de presă, referindu-se la majorarea pensiilor cu 40%, care ar fi urmat să aibă loc în luna septembrie, că i s-ar părea nedrept ca pensionarii să plătească întreaga notă de plată a epidemiei şi că îi va ruga pe guvernanţi să ia în calcul că pensionarii sunt o categorie vulnerabilă.

Preşedintele a replicat că e o chestiune care trebuie analizată de experţi şi de guvernanţi cu mare atenţie şi că probabil la jumătatea anului Guvernul va trebui să ia o decizie.

”După jumătatea anului, lucrurile trebuie foarte bine clarificate. Mi s-ar părea nedrept ca pensionarii să plătească întreaga notă de plată a epidemiei. Când se va face analiza, o să îi rog pe guvernanţi să ia în calcul că pensionarii sunt o categorie vulnerabilă. Dacă se va putea sau nu se va putea sau cât se va putea, asta este o întrebare la care o să răspundă la momentul oportun Guvernul”, a subliniat preşedintele. (Citeste si: Ministerul francez al Sporturilor: Până la sfârşitul lunii iulie nu poate fi nicio competiţie)

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate