Intrebarea care a facut senzatie la "Vrei sa fii milionar"! Virgil Iantu a izbucnit in ras cand a citit-o, iar concurenta a rosit si s-a retras! "Scapula este un..." Tu stii raspunsul?

In editia de ieri, joi, a emisiunii "Vrei sa fii milionar" de la Kanal D, prezentatorul a fost nevoit sa citeasca o intrebare care l-a facut sa rada, iar pe concurenta sa roseasca.##VIDEO1903##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Tanara concurenta din platou, pe numele ei Laura, este un mare fan al emisiunii si si-a implinit visul de a si concura in ea.

"Momentan nu am job, sunt in cautare. Am facut Facultatea de Teologie Ortodoxa, specializare Litere la Univeristeatea Bucuresti. Am vrut sa ajung la aceasta emisiune. Am urmarit-o de cand s-a lansat in grila de programe. Din fan am vrut sa devin concurent si am vrut sa imi demonstrez ca pot", sunt cuvintele cu care s-a descris Laura.

S-a descurcat cu greu in timpul concursului. Din nefericire, s-a oprit la suma de 3.000 de lei din cauza unei intrebari care a incuiat-o, dar a si rusinat-o, dupa ce isi epuizase toate variantele ajutatoare.

fara descriere

Pentru suma de 5.000 de lei, Virgil Iantu i-a pus o intrebare care l-a facut pana si pe el sa rada, fara sa tina cont ca sute de oameni il privesc la televizor. Intrebarea buclucasa este: "Scapula este un os care se afla la nivelul: a) craniului; b) bazinului; c) umarului; d) labei piciorului"

Pentru ca nu stia raspunsul si pentru ca era jenata de intrebare, Laura s-a retras, a raspuns gresit la intrebare si si-a luat cecul de 3.000 de lei, optand pentru varianta A. Raspunsul corect este C, umarului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate