Învățătoarea-contrabandistă a fost arestată. Alina Idriceanu a uimit pe toată lumea cu faptele sale

Învățătoarea Alina Mădălina Idriceanu a fost arestată pentru proxenetism, trafic de minori și pornografie infantilă.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Sentința de 6 ani și jumătate de închisoare cu executare a fost dată de Curtea de Apel Iași, ca urmare a cererii de extrădare, formulată de un tribunal din Italia.

Însă instanța a amânat extrădarea învățătoarei, până la terminarea pedepsei din România. Ea nu o sa fie trimisă în Italia mai devreme de împlinirea vârstei de un an a fetiței ei. Deci, pentru moment, ea o să își termine pedeapsa inițială într-un penitenciar din România.

fara descriere

Citeste si: Andreea Berecleanu, întrebată dacă și-a operat fața. Cum a reacționat jurnalista

Citeste si: Oana Roman s-a supărat după ce Florin Pastramă a râs la niște ironii la adresa ei! ”Ce ne mai distrăm cu niște glume penibile!” EXCLUSIV

Citeste si: Un fotbalist celebru a încercat să se combine cu Andreea Antonescu! Cântăreaţa i-a refuzat avansurile: „Nu a marcat!”

Ce a făcut Alina Idriceanu în Italia

Învățătoarea din Tătărăni, judetul Vaslui, a șocat prin faptele sale grave.

La prima vedere, o fată simplă, de la țară, făra a da impresia că poate răni pe cineva, blondina a reușit să convingă o tânără de 17 ani să plece cu ea în Italia, la "muncă".

fara descriere

Alina a constrâns-o pe minoră să se prostitueze într-un bordel pe care îl conducea împreuna cu doi italieni.

Totuși, fata de 17 ani a reușit să scape din bordel, a ajuns într-o gară unde, de frica proxeneților, a vrut să se arunce în fața unui tren. Din fericire, oamenii aflați în gară au salvat-o. Acela a fost momentul când poliția a intervenit, Alina Idriceanu fiind prinsă și pusă sub acuzare.

După spusele minorei traficate, Alina le chinuia pe fetele din bordel, însă și ele au fost salvate de polițiștii italieni.

Pentru faptele sale îngrozitoare, Alina Mădălina Idriceanu a primit o pedeapsă de 6 ani și 6 luni de închisoare. Arestați au fost și cei doi italieni cu care blonda conducea bordelul.

Alina Idriceanu își ispășește acum o pedeapsă pentru contrabandă cu țigări, în mașina ei găsindu-se sute de pachete pe care voia să le treaca pestre graniță.

Ea este cunoscută ca fiind soția liderului interlopilor din Huși, Rio Țocu Vasilică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate