Învățătoarea din Argeș, prima reacție după ce a fost acuzată că a umilit un elev din cauza mărțișorului: ”Nu a existat în exprimarea mea cuvântul urât”

Învățătoarea din Argeș susține că nu a folosit cuvântul ”urât” și că este vorba doar de o interpretare a vorbelor sale.

Gheorghița Amzărescu, prima reacție după ce a jignit un elev
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Elevul de clasa a III-a le-a spus părinților că nu mai vrea să meargă la școală, după ce învățătoarea l-ar fi umilit atunci când i-a oferit un mărțișor. Întâmplarea a avut loc într-o școală din comuna argeșeană Slobozia. Elevul a mers la școală cu un mărțișor confecționat de el și o ciocolată.

Potrivit spuselor sale, învățătoarea i-a zis că nu a fost capabil să cumpere un mărțișor de calitate. Mai mult, aceasta a mai adăugat că mărțișorul confecționat de elev este urât și ieftin.

Gheorghița Amzărescu și-a motivat gestul făcut

La rândul său, învăţătoarea Gheorghița Amzărescu a povestit cu lux de amănunte cum a decurs ziua de 1 martie. Învățătoarea din Argeș susține că nu a existat în exprimarea ei cuvântul ”urât”. Mai mult, cadru didactic consideră că este vorba doar de o interpretare a vorbelor sale. Învățătoarea și-a motivat gestul făcut, aceasta a mărturisit că nu l-ar fi jignit pe elev şi că i-ar fi spus doar că nu trebuia să cheltuiască banii pe mărţişor şi ciocolată.  

Elevul a mers la școală cu un mărțișor confecționat
Elevul a mers la școală cu un mărțișor confecționat

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Școala online: Elev amenințat de profesoara de franceză: „Nu cred că ai atât de multă şcoală să îţi permiţi să tragi la răspundere un profesor.”

„Pe 1 martie, am intrat în clasă, am salutat copiii în mod cuviincios, ca de fiecare dată, și elevul acesta despre care s-a făcut un subiect de discuție a venit la mine când am ajuns la catedră.

Într-o mână avea un mărțișor confecționat de mărime mai mare, eu am crezut că e cumpărat – și am și spus: de ce ai cumpărat? – și într-o mână cu o ciocolată. Am spus: de ce ai dat atâția bani, pentru că știu că sunt scumpe. Era de ajuns celălalt obiect. Zic: mulțumesc, pune-l pe catedră, pentru că acum nu vă mai pot îmbrățișa”.

Citeste si: O elevă a fost jignită de un profesor, în timpul orei online: ”Atunci ce dracu trăncăni, idioato?”

Superiorii din cadrul școlii din Slobozia au declarat că au analizat cazul și sunt de părere că învățătoare nu trebuie să fie cercetată disciplinar. De asemenea, în cadrul unei conferințe de presă, inspectorul școlar a declarat că învățătoarea nu l-a jignit pe elev.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Soția criminalului de la Onești, terifiată de oroarea făcută de Gheorghe Moroșan: ”Îi era frică de el”

Un artist celebru și-a găsit sfârșitul într-un accident cumplit! Bărbatul era tatăl unei fetițe de doi ani

Primele imagini din spital cu Gheorghe Moroșan! Criminalul de la Onești a fost transferat la Spitalul de Urgență Bacău

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Stafiile le suflă în ceafă pasagerilor. Fantomele care bântuie un celebru aeroport

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies