Învățătoarea din Satu Mare care a atacat doi elevi cu spray lacrimogen: "M-am simțit agresată și amenințată de cei doi elevi"

În urma plângerii semnalate de directorul școlii la care învățătoarea preda, femeia a ajuns la poliție, fiind cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Învățătoarea care a fost reținută și audiată a declarat că s-a simțit agresată si amenințată de cei doi elevi. Ea a invocat gestul său ca unul fiind făcut în legitimă apărare. 

Învățătoarea lucra în învățământ de 13 ani și a trecut cu bine toate testele psihologice 

Învățătoarea de 43 de ani se angajase cu câteva zile în urmă ca profesor suplinitor, dar lucra în învățământ de 13 ani. La școala din Satu Mare învățătoarea preda la clasa zero. Femeia a atacat o fată și un băiat de șase și șapte ani, care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: O botoșăneancă a fost arestată în România, după ce fugise de problemele cu legea din Italia! Ce făcuse românca acolo

Citeste si: Gestul șocant al unei învățătoare din Satu Mare! A atacat doi elevi cu spray lacrimogen. Fapta sa va fi aspru sancționată

Citeste si: O tânără de 19 ani din Mehedinți a fost violată de 3 bărbați pe malul Dunării! A sunat la poliție, dar oamenii legii au ajuns prea târziu

Directorul școlii i-a cerut explicații femeii, iar aceasta a spus că elevii au primit această pedeapsă pe motiv că nu au fost cumninți în timpul orei. Mai mult decât atât ea a motivat că s-a simțit agresată și amenințată de cei doi elevi.

„Sigur că am întrebat-o: doamnă, ce aţi făcut? Am dat cu spray? Dar care a fost motivul? Pentru că au fost neastâmpăraţi”, a spus Ciprian Balog, directorul şcolii.

Reprezentanții școlii din Satu Mare au mai declarat că nu le vine să creadă cum un cadru didactic se poate simți amenințat de un un copil de șase ani. 

Părinții sunt hotărâți să depună plângeri împotriva învățătoarei. Femeia riscă pedeapsa cu închisoarea pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate