Invatatoarea "spagara" a fost demisa! Cadrul didactic nu scapa atat de usor! Vezi cine ar putea sa-i faca zilele si mai grele!

Consiliul de Administratie al scolii Maria Rosetti din Capitala a hotarat demiterea invatatoarei Dana Blandu, acuzata de faptul ca le-a cerut bani parintilor sub forma de cadouri, au declarat surse apropiate anchetei. Mai exact, invatatoarei Dana Blandu i s-a desfacut contractul de munca, incepand cu data de 10 ianuarie 2014.

Invatatoarea Dana Blandu a fost filmata in timp ce-i certa pe parinti ca nu stransesera destui bani pentru cadourile de Craciun

Ea se ocupa de educatia viitoarelor generatii! Invatatoarea Dana Blandu in timp ce "urechea" parintii fara dare de mana. De astazi ea nu mai e cadru didactic Consiliul de Administratie al Scolii nr. 10 Maria Rosetti din Capitala a decis sa o demita pe invatatoarea Dana Blandu, care a fost filmata de un parinte in timp ce cerea bani pentru cadouri, scrie realitatea.net

Directoarea Scolii nr.10, Camelia Fercu, a declarat ca profesoarei Florina Dana Blandu i s-a desfacut contractul colectiv de munca, iar Parchetul va fi sesizat in acest caz. Practic, directoarea care si-a dat demisia ieri a fost pastrata in functie pana la finalizarea anchetei din scoala. Conform legii, comisia de la Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti a anchetat doar managementul unitatii de invatamant. Sanctionarea invatatoarei, conform legii invatamantului, revine in sarcina unei comisii disciplinare a scolii, coordonata de conducerea scolii.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Reprezentantul Consiliului de Administratie al Scoli 10, Mihail Brancu, a declarat ca s-a decis desfacerea contractului de munca al invatatoarei Dana Blandu, incepand de vineri, precizand ca este o decizie justa, pentru ca nu putea o asemenea persoana sa puna o pata pe tot invatamantul.


Mihail Brancu a mai spus ca decizia din Consiliul de Administratie al Scolii nr. 10 "Maria Rosetti" a fost luata conform raportului Comisiei de disciplina.
Brancu a mai spus ca s-a luat in Consiliul de administratie o decizie ferma, pentru ca" nu putea o asemenea doamna sa puna o pata pe tot invatamantul romanesc".
Asa cum a spus si directoarea Camelia Fercu, Parchetul va fi sesizat in acest caz.
Invatatoarea Dana Blandu a fost filmata in timp ce "urechea" parintii fara dare de mana in perioada sarbatorilor sau a anului scolar. Ea percepea bani sau cadouri de la parinti. Cei care nu se conformau erau jigniti, copiii lor fiind ulterior marginalizati de la diverse activitati.
Daca invatatoarea Blandu a scapat doar data afara dupa prima ancheta ea ar putea sa aiba cea mai neagra perioada din viata atunci cand Parchetul va incepe propria investigatie.
Este vorba de o ancheta penala.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Cetățeni greci, prinși cu certificate COVID falsificate în România și Bulgaria. Ancheta bate pasul pe loc: „Odată ce titularul are un astfel de document, este imposibil de...

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau 900 de euro de persoană! Decizie fără precedent pentru milioane de oameni

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies