Investițiile în pariuri sportive

În orice afacere se investește o anumită sumă de bani cu speranța obținerii unor beneficii substanțale. În pariurile sportive se întâmplă același lucru.

Investițiile în pariuri sportive
Investițiile în pariuri sportive
Autor: M.B.

Investițiile în pariuri sportive
Investițiile în pariuri sportive

Cotele la pariurile sportive servesc ca punct de referință pentru a cunoaște procentul probabilității de succes pe care îl are un anumit eveniment. Dacă facem o analiză, putem observa dacă există valoare sau este mai bine să continuăm să căutăm o altă opțiune.

Ele ne oferă, de asemenea, un indiciu despre câți bani putem câștiga dacă pariul este unul de succes. Astfel, o cotă de succes de 1,74 ne indică că obținem 74% din bani.

Aceasta este ceea ce se numește câștig net al unui pariu. Dacă investim 100 lei pe acel eveniment, atunci vom primi 74 lei.

Despre acest lucru vrem să discutăm în acest articol, deoarece de multe ori oamenii care pariază nu se gândesc la procente. Adică,  exemplul anterior ne arată că obținem mai mult de jumătate din ceea ce pariem. De ce să credem că nu este bine?

În mod logic, cineva care a pariat 500 de lei nu va lua în serios o cotă de 1,5, deoarece va primi 250 lei. Nu ar trebui privită astfel situația, deoarece ați obținut nu mai puțin de 50% din investiție. Imaginați-vă asta în termeni de investiție. Un profit de genul acesta obținut regulat garantează rentabilitatea investițiilor într-un timp scurt.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Pentru cei care pariază cu bani puțini la diverse case de pariuri din România( ceea ce este bine, deoarece toată lumea este liberă să decidă câți bani riscă), dacă nu privesc pariul în termeni de procente, vor stagna și vor simți acea frustrare de a vedea că banii lor nu se înmulțesc potrivit așteptărilor, deoarece văd numai cifre mici. Pe de altă parte, dacă vă gândiți din punctul de vedere al procentului obținut, veți vedea că nu numai că ați avut parte de o perioadă bună,

ci că investiția dvs. inițială poate fi dublată menținând un ritm susținut și stabilind obiective pe termen mediu sau lung.

Aceasta este o problemă pentru mulți pariori, deoarece nu gândesc pe termen lung. Rețineți că aceștia încep cu o buget de 500 lei și la sfârșitul primei luni obțin profituri care reprezintă 50% din investiția inițială. Să spunem că bugetul dvs. s-a închis la 750 lei. Că în fiecare lună obțineți în medie beneficii de 200 lei și că într-un an ați menținut această tendință.

La cei 750 lei din prima lună se adaugă 1220 lei din profiturile generate în celelalte 11 perioade. Sunt 1970 lei, care scăzând bugetul inițial de 500 lei se obțin un total de 1470 lei ca venit net. Nu numai că ați recuperat investiția, ci practic ați triplat-o.

Imaginați-vă o performanță de genul acesta cu un buget superior. Desigur, aici trebuie, de asemenea, să fiți foarte riguroși. Trebuie să pariați pe baza unei strategii și a unor criterii. Nu este ușor de făcut asta, dar este posibil. Toate datorită unui exercițiu serios și pe termen lung, conștienți fiind de procente, deoarece pariurile sportive trebuie privite și ca o investiție.

Așadar,  să nu credeți că pentru a ajunge la sume mari, trebuie să pariați pe cote mari. Trebuie să aveți răbdare. Răbdarea este un aliat de nădejde  în această călătorie. Dacă veți merge mână de mână, veți vedea că beneficiile ei devin realitate.

Cei care au deja experiență și s-au convins că pot obține profit din pariuri, sunt capabili să-și crească bugetul pentru a investi în pariuri. Puteți câștiga bani mulți, dar asta nu înseamnă că veți deveni milionari.

Amintiți-vă că trebuie, de asemenea, să vă gestionați cu atenție miza. Măriți valoarea pariurilor pe măsură ce bugetul crește și scădeți-o atunci când pierdeți. Fiți conștienți că veți și pierde de multe ori, deoarece nimeni nu este perfect.

Când vă gândiți la un anumit procent, frustrarea va scădea și veți privi pariurile ca orice altă afacere. Cine investește, așteaptă să își recupereze banii și să obțină profituri după o numită perioadă de timp. Așadar, investiți în pariuri, dar realizați investiții inteligente ca în orice afacere. Mult succes!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Octavian Jurma, avertisment dur în contextul apariției noii tulpini: „Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Valul 5-Omicron ne va lovi că un trăsnet”

Care sunt simptomele infecției cu Omicron! Cum se diferențiază de variantele precedente ale coronavirusului

Octavian Jurma vine cu scenarii sumbre pentru sărbătorile de iarnă: „Probabilitatea ca Omicron sa ajungă in România este de 100%”

Horoscop Zilnic Miercuri 1 Decembrie 2021: Racii vor avea parte de schimbări majore care le vor îmbunătăți viața

Ion Țiriac, lovitură imensă în justiţie! Judecătorii l-au îngropat. S-a decis astăzi, 30 noiembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Halucinant! Amendă de până la 7.200 de euro sau închisoare pentru cei care refuză vaccinarea

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies