Invitati numai unul si unul la ziua lui Nicu Gheara! "Imi doresc sanatate si sa am prietenii aproape! Banii nu conteaza pentru mine!"

Nicu Gheara si-a sarbatorit onomastica la un local de prestigiu din Bucuresti, iar invitatii de seama au luat cu asalt restaurantul inca de la inceputul serii. ##VIDEO7761##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereMarcel Pavel, Ilie Nastase si Brigitte Sfat, Julia si multe nume din showbizul autohton au vrut sa il felicite si sa ii fie aproape lui Nicu.

"Imi doresc multa sanatate si toti apropiatii mei sa fie sanatosi ca sa pot petrece mereu cu ei cand vin acasa. Bogatia o reprezinta familia si apropiatii pentru ca banii vin si se duc.", a spus Nicu Gheara pentru WOWbiz.

fara descriereCel mai mare cadou pe care l-a primit vreodata a fost de la sotia sa. Baiatul lui care are acum 23 de ani si este "sufletul" lui Nicu Gheara. "Sotia mea mi-a daruit acum 23 de ani cel mai frumos cadou. Baiatul meu la care tin foarte mult si care ma asculta si este extrem de cuminte. Ma bucur ca el a ramas modest desi de mic a avut bani si nu i-a lipsit nimic.", l-a laudat Nicu Gheara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate