Ioan Becali spune ca insolventa este singura solutie pentru Dinamo. Giovani nu crede in revenirea lui Borcea ca actionar!

Dupa ce a petrecut Craciunul in familie, alaturi de copii si de cei dragi, cunoscutul impresar FIFA Ioan (Giovani) Becali a vorbit pentru WOWbiz.ro despre problemele cu care se confrunta azi Dinamo, clubul lui de suflet.

Distribuie pe:

fara descriereWOWbiz.ro: Domnule Becali, credeati ca Dinamo va ajunge intr-o situatie atat de critica din punct de vedere financiar?

Ioan Becali: Intr-un fel sau altul, ceea ce se intampla azi la Dinamo a fost anticipat de mine cu cinci-sase ani in urma. Eu am plecat primul, au urmat ceilalti actionari ai clubului, iar acum s-a ajuns intr-o situatie foarte grea. Dinamo a mai trait de la un an la altul doar pentru simplul fapt ca au mai vandut cate un jucator, iar cu banii primiti din vanzarea lui echipa a continuat sa mearga.

Se vorbeste tot mai mult de o posibila insolventa a clubului. Este aceasta o solutie?

In situatia in care se afla Dinamo acum, sunt convins ca declararea insolventei este cea mai buna formula, de a incerca sa mai salvezi ce se mai poate salva. Alte solutii nu exista. Cel putin asta e parerea mea.

S-a lansat ideea revenirii lui Cristi Borcea….

Asta sunt doar povesti. Este imposibil ca el sa mai revina la Dinamo. Va spun suta la suta. Omul a ales sa traiasca in Statele Unite, la Miami. E acum din nou tata. Nu-i mai arde lui de fotbal.

Aveti in plan sa mai transferati jucatori in strainatate?

Despre noutati in materie de fotbal vom putea vorbi abia dupa 7 ianuarie. Pana atunci ma consider intr-o vacanta. Chiar daca nu plec nicaieri din Bucuresti si voi sta acasa, alaturi de familie, prefer sa am cat mai multa liniste. A fost un an destul de agitat pentru toata lumea.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate