Ioan Burculeţ, previziuni devastatoare pentru România! „Totul va începe într-o noapte”

Ioan Burculeţ are noi previziuni sumbre pentru ţara noastră, dar şi pentru Europa şi America.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ioan Burculeţ a făcut o nouă postare cu previziuni sumbre care vizează ţara noastră, dar şi Europa şi America.

"Focul va porni de la Sud, o să se propage către ţară noastră. Acesta este semnul începutului care va trezi spiritul Cocorului, venit dinspre Răsărit şi care se va infrati cu două mari puteri. Marea care împarte cele două ţinuturi, va fi arsă de focurile tirurilor din păsările de metal.

La o ţară vecină, dincolo de trei ţări de România, vor avea loc manifestaţii pentru un petec de pământ. Şi cu toate acestea un avion cât de curând cu un demnitar la bord important se va prăbuşi traversând Oceanul şi o Mare.

Cămilă cu o cocoaşa va fi afectată pentru energia ei, pentru că acolo se consumă focul pentru o comoară ascunsă în pământurile sterpe dar care ascund un vechi mit. Mitologia va fi atacată pentru a se caută în găurile negre ale pământului brăzdat de bogaţîi. O singură relicvă va fi găsită aici şi trupele se vor mută apoi spre Nord. Acolo unde în jumătatea de Luna este o adevărată relicvă.

Europa se va reconfigura total

Marea şi Insula va fi zguduită de un cutremur şi o dezorganizare econoimica de cum nu s-a mai văzut până la aceste vremuri. Pentru că ea va fi vasala unei puteri care o roade din interior. Un preot bătrân va avea de suferit de pe urmă înfrângerii şi a ultimei greşeli pe care acesta o va face, însă fără să îşi dea seama… Acolo din interior, vor avea loc schimbări şi Bătrânul Continent (Europa) până în primăvară anului 2019 când se va reconfigura total. Însă câteva teritorii vor fi pierdute şi declinul monedei de pe continent va fi vizibil în toată lumea. Va fi că şi cum s-ar sparge o vaza cu flori de câmp iar apă va curge din ea tulbure.

De pe Continetul Nou (America) se va lansa o rachetă în spaţiu, însă fără a se cunoaşte multe elemente despre ea, pentru că norii vor întunecă cerul şi nu va fi vizibilă cu ochiul liber.

Conflictul se va muta până în primăvară anului următor într-o zona pe care “Nostradamus” a pomenit-o în urmă cu doi ani. Sud-ul olarilor, va fi în primejdie, după ce trupele aliate vor fi comasate aici că să întărească malul apelor de la Fluviu (Dunărea) până la vărsarea în Mare.

România, Ţara Olarului, riscă să scape de sub control

Situaţia din Ţară Olarului (România) va prinde un contur care riscă să fie scăpat de sub control. Chipul unui bufon învechit de reguli, un personaj urat de oamenii pe care îi asupreşte, încearcă să fugă dintr-o situaţie fără scăpare. În casă lui va domni “coasă” pentru că nu va mai apucă drumul către casă, dintr-o direcţie din care va veni însoţit de o altă maşînă va fi răpus de propriile gânduri.

Femeia împleticită de firele părului acoperită cu batic, va fi la un pas să fie linşată de lume, însă va scapă cu broboadă neagră pe cap. Imaginea ei falsă despre lume şi boală de care suferă, va fi scoasă la suprafaţă şi transformarea ei va fi vizibilă. Va rage că o fiară încolţită, însă zilele îi sunt retezate de trecerea timpului.

Va apare pe scenă politică o prinţesă, fiica unui Zeu (Regele) apus de timpuri care îşi va cere drepturile dincolo de mulţimea adunată la târgul olarilor.

Pământul se va cutremura în cele din urmă la coptul strugurilor, însă nu vor fi atât de multe daune. Lumea panicată se va îndrepta către un pahar din vinul proaspăt la masă unde vor gustă dintr-o “găînă”.

Şarpele din Pământ va fi afectat de scântei accidentale şi care prin natură lor vor provoca pagube într-un tunel pe timpul zilei.

Principalele evenimente de la finalul acestui an, nu se vor consumă numai în România, pentru că vor fi afectate şi alte ţări. De la Marele Răsărit, se va cunoaşte un atentat în preajma sărbătorilor, în care o mulţime de persoane se vor duce că la o piesă de teatru.

Protestele dintr-un stat programată să închidă gurile prin disimulare şi dezorganizare, ţară preşedintelui "gheboşat" şi noduros la cele două mâini, va fi înăbuşită printr-o mişcare de turme şi ulterior se va face un armistitu între cele două mari corhoarde de oameni dezorganizaţi.

Către final de an mulţimea va reuşi să reinstaureze atelierul olarului la loc de linişte şi toate vasele vor fi salvate şi duse la Ia un iarmaroc spre vânzare.

Interesant cum în tinutl olarului, totul va începe într-o noapte. Atunci când masă cu obiecte se va răsturna şi în acea zi va fi mai inourat către primele ore ale dimineţii, apoi se va încălzi deodată, pentru că oamenii vor fi moleşiţi şi se va încălzi uşor” a scris celebrul astrolog, în postarea sa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate