Ioana Condea ar fi împlinit  25 de ani! Gestul șocant al groparilor la înmormântarea tinerei care a murit după ce a fost mutilată de un proxenet

Mama Ioanei Condea este sfâșiată de durere! Tânăra moartă după ce a fost mutilată de un proxenet în Germania, ar fi trebuit să împlinească 25 de ani.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Miercuri, Ioana Condea ar fi trebuit să împlinească 25 de ani, dar în loc de aniversare, mama tinerei moarte după ce a fost maltratată de un proxenet, își plânge copila. ”Azi e despre tine, sufletul și îngerul meu, azi sunt 25 de ani de când te-am ținut prima dată la pieptul meu. Te iubesc necondiționat până la ultima răsuflare a mea. La mulți ani eterni, îngerul lui mami”, este mesajul transmis de Grațiela Condea e pagina de socializare.

În loc să cumpere tort și să sărbătorească alături de fiica ei și de băiețelul acestuia, Grațiela Condea a fost la cimitir să aprindă o lumânare.

fara descriere

Locul de veci al Ioanei Condea a fost donat, iar sicriul a fost băgat prin lateral

La înmormântarea Ioanei Condea, lumea a fost șocată de faptul că sicriul a fost băgat în mormânt prin lateral. Și acum oamenii își amintesc de gestul groparilor, care au săpat pe lângă placa de ciment, și au băgat sicriul prin lateral, apoi astupând cu pământ spațiul rămas gol.

Citeste si: Câți ani de pușcărie riscă Mario Iorgulescu după ce a ucis un om într-un accident de mașină! Cum vrea un senator să se asigure că tânărul nu va scăpa de închisoare!

Citeste si: Băiețelul Ioanei Condea a început școala! Cum a arătat, în prima sa zi de elev, copilul tinerei omorâte de un proxenet

Citeste si: Mărturisire dureroasă a mamei Ioanei Condea! Ce face băiețelul tinerei omorâte de un proxenet când își vede bunica plângând

fara descriere

Ioana Condea a murit în Germania, după 4 ani de chin

Ioana Condea a murit în ianuarie, la aproape 4 ani după ce ajunsese în spital mutilată de proxenetul care o dusese în Germania. A fost operate pe creier, a fost ani la rând în comă, însă starea ei una vegetativă nu a făcut posibilă extrenarea ei și revenirea în țară, unde o aștepta un băiețel. Ioana a murit în Germania fără să-și mai vadă vreodată băiețelul pe care-l lăsase în țară la doar un an.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate