Ioana Filimon revine în forță! Fotografia a devenit virală

Ioana Filimon și-a înnebunit fanii pe rețeaua de socializare. Imaginea cu vedeta TV a atras toate privirile.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Ioana Filimon a postat o fotografie în care se sprijină de o mașină la care mulți râvnesc. Nu vă gândiți că mașina a atras toate privirile, ci salopeta mulată a Ioanei Filimon a atras toate privirile.

De-a dreptul incendiară este fotografia în care Ioana, fost Miss România, apare într-o salopetă mulată, pe care o prezintă cu mândrie. “Aș renunța la shopping, dar mama n-a crescut o lașă”, a scris Ioana Filimon în dreptul acesteia, iar fanii ei au reacționat pozitiv. ”Frumoasă femeie, drăguță salopeta, urâtă culoare, sexy camel toe!”, ”O poză îndrăzneață dar minunată în același timp! Bravo!”, au scris aceștia.

Ioana Filimon revine în forță! Fotografia a devenit virală

Fetișuri sau plăcere? Ioana Filimon, înnebunită după uniforme

Ioana Filimon este, cât se poate de clar, o femeie îndrăzneață. În urmă cu o lună, modelul a pozat chiar în uniforma Poliției, fără să știe însă că nu e deloc legal și chiar riscă să ajungă la închisoare. E drept, fosta Miss România 2016 arată trăsnet, iar farmecul său, la care se adaugă haina statului, nu poate decât să atragă nenumăratele aprecieri ale fanilor.

Doar că tânăra sexy, care, altfel, pozează elegant și cu rafinament, a intrat sub incidența legii. În Codul Penal scrie clar: ”Purtarea, fără drept, de decorații, de uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Purtarea, fără drept, de uniforme, grade sau insigne militare se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani. Dacă fapta prevăzută în alineatul precedent se săvârșește în timp de război, pedeapsa cu închisorea este de la 1 la 5 ani”, se precizează în articolul 241.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate