Ioana Ginghină a dezvăluit motivul separării de Alexandu Papadaopol! ”Când suntem liberi amândoi, unul profită și iese cu prietenii”

Ioana Ginhină și Alexandru Papadopol sunt în pragul divorțului, iar acest lucru era previzibil pentru cei care au urmărit postările actriței.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu mai locuiesc împreună, conform unor informații scăpate în presă zilele trecute. Se pare că cei doi au început să aibă probleme de familie încă de anul trecut, iar acestea s-au adâncit pe măsură ce timpul a trecut.

În urmă cu aproape un an, Ioana Gingină a lăsat un indiciu că se confruntă cu probleme în căsnicie când a povestit că fiecare are viața lui, iar atunci când unul dintre ei are o seară liberă păreferă să și-o petreacă cu prietenii. Ea a răsuns în acel moment la întrebarea primită de la cicitorii blogului ei: de ce nu mai apare în public cu Alexandru ci doar separați.

Ioana Ginghină: ”Am fost întrebată dacă am divorțat”

„Nu de puține ori, am fost întrebată pe Facebook sau chiar la evenimente, de ce eu și soțul meu nu apărem împreună. Ba chiar, am fost întrebată dacă am divorțat. De când o avem pe Ruxandra, viața noastră s-a schimbat. Au început nopțile nedormite, agitație, treaba multă. Am început să muncim mai mult ca să ne permitem să ne mutăm la casă.

Citeste si: Mesajul Ioanei Ginghină care confirmă despărțirea de Alexandru Papadopol: "De aproximativ un an..."

Citeste si: Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit! Prima ei declaraţie

Citeste si: Ioana Ginghina a slabit 10 kilograme intr-o luna si jumatate. Vezi cum a reusit, dar si ce tratamente urmeaza sa isi faca

Apoi Ruxandra a crescut și am scăpat de scutece și trezitul noaptea, însă acum are alt program. Trebuie dusă și adusă de la școală, dans, înot și/sau actorie, asta pe lângă viața ei socială, la care încă trebuie să o însoțim. Și atunci când avem timp liber, unul este cu copilul, iar celălalt face cumpărături, gătește, spală, mai face curat, plătește facturi, spală mașinile.

Chiar și când se ivește o ocazie să fim liberi amândoi într-o seară, unul profită și iese cu prietenii, iar celălalt stă acasă cu Ruxandra. Între timp, ne sprijinim unul pe celălalt, ne respectăm și ne apreciem, pentru ca echipa Familia Papadopol să iasă învingătoare”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate