Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

Înainte să devină soţia lui Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator, Gabriel Coveşeanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator. Actriţa a avut o viaţă sentimentală complicată, bifând două căsnicii eşuate, cu actorii Daniel Tudorică şi Alşexandru Papadopol, dar şi mai multe relaţii pasagere. După divorţul de Tudorică, Ginghină a fost iubita lui Dragoş, fiul fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu. Cei doi s-au separat după câteva luni, iar Ginghină şi-a încercat norocul cu actorul şi prezentatorul Gabriel Coveşeanu. (vezi cine este femeia pentru care Daniel Tudorică a părăsit-o pe Ioana Ginghină)

Citeste si: Primele declarații ale lui Adrian Titieni despre relația fostei soții, Adriana, cu Alexandru Papadopol! Le-a transmis și un mesaj celor doi amorezi

Citeste si: Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României: „Dragoş Constantinescu a avut o relaţie extraconjugală cu Ioana Ginghină”

Citeste si: Dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol! Când era soţia lui Titieni, Adriana nu avea nici un bun pe numele său!

Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator: "S-au cunoscut la repetiţiile de la Teatrul Ion Creangă" 

Şi această relaţie s-a încheiat după doar câteva luni, după cum semnala revista VIP, în octombrie 2006: “Actorul Gabriel Coveşeanu, pe care îl ştiţi de la emisiunea Surprize Surprize, şi Ioana Ginghină au pus capăt relaţiei lor, în urmă cu câteva săptămâni. După ce îşi încheiase relaţia cu Dragoş, fiul fostului preşedinte Emil Constantinescu, Ioana părea că-şi găsise, în sfârşit, fericirea în bratele lui Cove. Cei doi s-au cunoscut anul trecut la repetiţiile de la Teatrul Ion Creangă, acolo unde ambii aveau roluri în diferite piese de teatru.”.

Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator: "Ioana l-a ajutat pe acesta cu o apariţie într-un sitcom" 

S-a aflat că Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator. "Ca o ironie a sorţii, Ginghină a fost colegă pe platourile de filmare de la Buftea cu Oana Zăvoranu, ani la rând logodnica lui Cove. De-a lungul relaţiei cu Cove, Ioana l-a ajutat pe acesta cu o apariţie într-un sitcom, dar, totodată, cu o mediatizare a relaţiei. Deşi păreau că se înteleg foarte bine, aceştia au decis că e mai bine ca fiecare să-si vadă de drumul sau. Cove a spus pas relatiei exact atunci când a avut oferta de a deveni din nou coprezentatorul Andreei Marin. Nu ştim dacă prezenţa lui Cove la Surprize, surprize îi aduce ghinion în dragoste, dar cert este faptul că în toţi aceşti ani de asistent al Andreei Marin a fost nevoit să renunte la două mari iubiri: Ioana Zăvoranu şi Ioana Ginghină.”, a mai scris revista VIP.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate