Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României: „Dragoş Constantinescu a avut o relaţie extraconjugală cu Ioana Ginghină”

E clar că Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României. Actriţa care a divorţat recent de Alexandru Papadopol a mai trecut printr-o căsnicie eşuată, cu un alt actor, Daniel Tudorică, de care s-a separat în 2005, dar de care a divorţat în 2006. Ulterior, Ioana a avut o relaţie cu Dragoş Constantinescu, fiul fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu. (vezi cine este femeia pentru care Daniel Tudorică a divorţat de Ioana Ginghină)

Citeste si: Dovada că Adrian Titieni a divorţat de Adriana, actuala iubită a lui Alexandru Papadopol! Când era soţia lui Titieni, Adriana nu avea nici un bun pe numele său!

Citeste si: Ioana Ginghină: „Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit”

Citeste si: Povestea căsniciei uitate a Ioanei Ginghină! A mai fost măritată o dată, înainte să fie nevasta lui Alexandru Papadopol! Vezi motivul pentru care actorul Daniel Tudorică a divorţat de Ioana!

Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României: "A fost căsătorită cu un actor" 

"Dragoş Constantinescu, fiul fostului preşedinte Emil Constantinescu, a avut o relaţie extraconjugală, până de curând, cu actriţa de telenovele Ioana Ginghină. Ioana Ginghină a fost căsătorită cu un actor, de care a divorţat legal la începutul acestui an. De separat, ea s-a separat de fostul soţ la sfâşitul anului trecut”, a relatat, în 2006, ziarul Averea.

fara descriere

Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României: "Cei doi au ieşit mai multe luni împreună" 

Se ştie că Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României. Nici nu s-a despărţit bine de fostul soţ, că Ioana a devenit extrem de apropiată cu fiul fostului preşedinte Constantinescu. Cei doi au ieşit mai multe luni împreună, chiar au fost văzuţi în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie într-un magazin din Bucureşti, la cumpărături. Dragoş Constantinescu era atunci căsătorit, dar şi el a divortat", mai scria ziarul. Relaţia s-a terminat repede, apoi Ioana s-a îndrăgostit de Papadopol, cu care s-a măritat în toamna lui 2007.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate