Ioana Ginghină a mers cu fiica la psiholog! Ce se întâmplă cu Ruxi după divorțul părinților

Ioana Ginghină a mers cu fiica ei, Ruxi, la psiholog. Actrița consideră că acest lucru o va ajuta pe fata ei, în vârstă de 12 ani, să treacă mai ușor peste divorțul părinților.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Am apelat la un specialist, am dus-o pe fetița mea la psiholog. Ruxi n-a avut așa repercusiuni, așa cum mă așteptam. Ea trebuie să nu mă vadă pe mine afectată. Nici ce s-a întâmplat nu a fost mare lucru, suntem liberi", a mărturisit Ioana Ginghină la TV.

Ioana Ginghină a mers cu fiica la psiholog! Ruxi are 12 ani

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la sfârșitul lunii iulie, amiabil, la notar.

Ioana Ginghină explica faptul că de creșterea lui Ruxi, fetița de 12 ani, a ei și a lui Alexandru Papadopol se vor ocupa amândoi, atât ea, cât și "Papi".

"Eu sunt angajată la Teatrul Ion Creangă, am propria afacere și aici mă refer la școala de actorie MiniArtShow, dar și un blog. Financiar sunt ok", declara Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Citeste si: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după divorț: „Am ieșit în oraș”

Citeste si: Adriana Titieni și Alexandru Papadopol au descoperit că au aceleași rădăcini! Explicația potrivirii perfecte în cel mai nou cuplu din lumea actorilor

Citeste si: Alexandru Papadopol a avut gânduri negre legate de viaţa lui: „Mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă că nu voi mai avea din ce trăi”

Alexandru Papadopol, relație cu Adriana Titieni

Alexandru Papadopol a fost surprins după divorțul de Ioana Ginghină sărutându-se cu o altă actriță, Adriana Titieni.

Aceasta este nimeni alta decât fosta soție a lui Adrian Titieni, actor, fost rector UNATC și chiar coleg de platou cu Alexandru Papadopol. Cu toate că după apariția imaginilor nu se știa exact dacă Adrian și Adriana Titieni divorțaseră, Adrian Titieni a explicat că divorțul său de Adriana se petrecuse cu un an înainte.

“N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume”, a declarat Adrian Titieni după ce Alexandru Papadopol s-a sărutat în plină stradă cu Adriana Titieni.  

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate