Ioana Ginghină, curtată de un bărbat misterios, la nici o lună de la divorț: „Iubesc...”

Ce a primit Ioana Ginghină de la un bărbat misterios.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


La nici o lună de la pronunțarea divorțului de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a avut parte de o surpriză de proporții. Îndrăgita actriță a fost extrem de surprinsă atunci când a primit un colet neașteptat acasă.

Chiar dacă a vrut să păstreze secretul cu privire la identitatea celui care a trimis trandafirul alături de ciocolată, vedeta a ținut să le arate tuturor că este în continuare o femeie curtată căci, de pe 20 iunie, este oficial o femeie singură și fără obligații.

„Iubesc florile și ciocolata și uite ce surpriză am primit. #magiadinfiecarezi", a scris Ioana Ginghină, pe Instagram.

Citeste si: Karmen, gravidă în 8 luni, cu burtica la soare! Fiica lui Adi Minune are bodyguard la plajă? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Se pregătea să își incinereze fiul, când a observat ceva pe chipul lui! Lumea s-a închinat

Citeste si: Doi părinți au avut fantezii bolnave cu bebelușul lor nenăscut! Pe fetița lor de doi ani au violat-o și bătut-o crunt. Poliția și-a făcut cruce când s-a descoperit imaginea pe Facebook

Ce a dezvăluit Ioana Ginghină despre relația cu Alexandru Papadopol

La scurt timp după ce s-a aflat că sunt probleme în relația cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a anunțat ce se întâmplă în căsnicia sa:

„Au fost nişte situaţii care într-un fel l-au cam obligat să plece. Cât a fost, a fost frumos. Nu (n.r. altă relaţie Alexandru Papadopol), sigur, nu ştiu acum, dar nici acum nu cred. Sigur atunci nu era vorba de altcineva. (…) Atât timp cât Alexandru era familie exista posibilitatea să iert (n.r. infidelitatea). Nu am vorbit după ce am ieşit de la notar. era un pic tristă toată lumea.

Nu vreau să comentez, că îmi fac probleme (n.r. reacţia părinţilor). Părinţii mei s-au obişnuit cu ideea. Le pare rău mai ales pentru Ruxandra, pentru nepoata lor. Părinţii mei au o căsnicie de 43 de ani. Da, cred că ar fi mult mai simplu, totuşi, e fostul meu soţ de 12 ani (n.r. să joace un rol alături de Alexandru Papadopol). Sincer, cred că o să fim buni prieteni până în final. Acum sunt nişte momente. Dar cred că o să fie o relaţie ok.

Sunt pregătită să ies, să cunosc oameni, normal, sunt un om. Întotdeauna am fost cuminicativă“, a spus Ioana Ginghină.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P