Ioana Ginghină, despre întâlnirea de la notar cu Alexandru Papadopol: „Nu ne mai văzusem de două luni”

Ioana Ghinghină și Alexandru Papadopol s-au văzut la notar, unde au divorțat oficial. Actrița a vorbit despre întâlnirea cu fostul ei soț.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ioana Ghinghină și Alexandru Papadopol s-au întâlnit pentru prima oară după două luni în care nu au dat ochii unul cu celălalt. Actorul plecase de acasă în urmă cu cceva timp și s-a întâlnit cu soția lui abia ieri, 19 iunie, la notar.

„Nu ne mai văzusem de două luni. Astăzi l-am mai întrebat ce mai face, ce filmează, l-am întrebat de doctort şi chiar a fost… eu zic că în timp lucrurile o să se rezolve şi o să scăpăm de tensiunea dintre noi”, a spus Ioana Ginghină pentru okmagazine.

Actrița nu exclude nici varianta unei împăcări cu fostul ei soț. 

„Eu niciodată nu spun niciodată (n.r. împăcare). Familia, prietenii îmi sunt aproape. Nu mă vede pe mine nimeni plângând. Eu sunt bine, am un business, o carieră, sunt bine, sănătoasă. Motivele de a fi fericită sunt multe, nu am motive să stau să plâng”, a declarat ea. 

Citeste si: Ioana Ginghină, mărturisirea care-ți va aduce lacrimi în ochi! „Ruxi mi-a zis mai demult: „Mama, divorţaţi că nu mai pot!”

Citeste si: Ioana Ginghina, primele declarații despre noua relație! Ce a spus la scurt timp după despărțirea oficială de Alexandru Papadopol

Alexandru Papadopol a fost cel care și-a dorit să divorțeze de Ioana Ginghină

Se pare că cel care voia să pună punct căsniciei a fost Alexandru Papadopol. La scurt timp după ce s-a aflat că cei doi actori aveau să divorțeze, susținătorii au încurajat-o pe Ioana Ginghină să nu facă acest pas.

„Îmi pare rău că divorțați, dar ceva mai bun nu găsiți, iar copilul va fi afectat. Băgați-vă mințile în cap amândoi!”, a scris un fan.

Vedeta a apreciat comentariul și a dat un răspuns imediat. „Bine zis, sper să citească și el”.

„Nu sunt singură în relație, din păcate suntem doi și când unul nu mai vrea ceva, celălalt nu mai are ce face decât să îi dea drumul”, a mai scris vedeta cu două săptămâni înainte de a semna actele de divorț.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: