Ioana Ginghină, mărturisirea care-ți va aduce lacrimi în ochi! „Ruxi mi-a zis mai demult: „Mama, divorţaţi că nu mai pot!”

Ioana Ghinghinaă a vorbit desper divorțul ei de Alexadndru Papadopol. Vedeta a mărturisit că Ruxi, fiica ei și a actorului, ar fi îndemnat-o să divorțeze.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după o relație de 12 ani. Cei doi actori nu mai locuiau îmreună de câteva luni de zile și, deși de-a lungul timpului s-a spus de mai multe ori că cei doi ar fi la un pas de despărțire, nu au existat niciodată indicii care să arate cât de grave erau lucrurile între ei, de fapt.

Se pare că tensiunile dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol ar fi afectat și pe fiica celor doi actori, Ruxandra. Micuța ar fi sfătuit-o pe mama ei să divorțeze.

„Ruxi a ajuns să îmi zică demult: mama, divorţaţi că nu mai pot!”, a spus Ioana Ginghină despre divorţ.

Citeste si: Ioana Ginghina, primele declarații despre noua relație! Ce a spus la scurt timp după despărțirea oficială de Alexandru Papadopol

Citeste si: Ioana Ginghină a dat din casă! Ce i-a cerut Alexandru Papadopol înainte de divorț: „El a vrut să...”

Ioana Ginghină, prima declarație după divorțul de Alexandru Papadopol 

„Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult”, a spus vedeta.

„Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar.

Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie - Ginghină", a mai declarat Ioana, pentru Click!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate