Ioana Ginghină, noi detalii despre despărțirea de Alexandru Papadopol și motivul divorțului! E de necrezut ce i-a făcut actorul chiar de ziua ei

Ioana Ginghină a povestit unul dintre cele mai grele momente dinainte de divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a vorbit despre ruptura dintre ei și despre lovitura pe care a primit-o chiar de ziua ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat cu puțin timp în urmă. Întreaga lume a showbiz-ului a fost șocată când s-a aflat că cei doi soți nu mai locuiau împreună de câteva luni și că lucrurile nu mergeau bine în relația lor de aproximativ un an. Neînțelegerile și discuțiile în contradictoriu l-au făcut pe actor să părăsească vila în care locuia cu soția și fiica lui.

Ioana Ginghină a vorbit în câteva interviuri despre ce s-a întâmplat între ea și Alexandru Papadopol, declarând că nu știe exact motivul pentru care lucrurile s-au stricat între ei și s-au îndepărtat atât de mult. El ii spusese că nu mai este fericit și, deși ea ar fi vrut să lupte pentru căsnicia ei, relația nu a mai putut fi salvată.

„Cred că știu unde s-a produs fisura. Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare… Nu știu!

Da, din păcate de prea multe ori și mai ales în acest ultim an din viața mea. Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru. Nimeni nu a simțit nimic, doar mama. Aici este de fapt problema, că am jucat atâta, încât nu mai știam care este adevărul”, a spus Ioana Ginghină potrivit viva.ro.

Citeste si: Ioana Ginghină, mărturisiri emoționante după divorțul de Alexandru Papadopol: Mă cuprinsese o mare tristețe așa din senin. Ruxandra mi-a luat mâna și mi-a zis: „Mama...”

Ioana Ginghină a povestit ce i-a făcut Alexandru Papadopol de ziua ei

Într-o postare extrem de sinceră pe blogul personal, Ioana Ginghină a vorbit despre unul dintre momentele în care și-a dat seama că avea nevoie de ajutor. De ziua ei, actorul care încă îi era soț nici măcar nu i-a cumpărat un cadou.

„Apogeul a fost când m-am trezit atât de singură de ziua mea. Cu niște bani în mână să-mi iau un cadou și atât, nicio îmbrățișare, nicio atenție, nimic. Am simțit atunci ca un gol imens, ca și cum aș cădea într-o prăpastie. Și marea problemă era că nu mă mai interesa să mă salvez. Atunci însă, s-a trezit mama din mine, căci ăsta a fost colacul meu de salvare. Am zis că trebuie să fiu puternică pentru Ruxandra. Trebuie să mă ridic, să mă scutur și să merg mai departe! Așa că mi-am făcut cadou de ziua mea o programare la psiholog”, a scris Ioana Ginghină pe pagina ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: