Ioana Ginghină, prima declarație despre noul bărbat din viața ei: „Prințul pe cal alb...”

Ce spune Ioana Ginghină desre un nou bărbat în viața sa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

La doar câteva săptămâni după ce s-a aflat că lucrurile nu sunt tocmai roz în relația dintre Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină, actrița a vorbit despre ce se întâmplă în prezent în viața sa.

Vedeta vrea să clarifice lucrurile cu bărbatul cu care a format un cuplu timp de 12 ani.

„Da, o să o rezolv şi atunci intenţia mea e să fac un comunicat de comun accord cu Alexandru (Papadopol, soţul actriţei, n.r.) în care să spunem exact cum stau lucrurile şi să se liniştească un pic apele”, a spus Ioana pentru click.ro.

Citeste si: Minune pentru Mihai Constantinescu, după aproape o lună de comă! Ce s-a întâmplat în spital cu artistul

Citeste si: Adevărul despre Anca Serea şi Adi Sână! Uite cum se comportă când nu ştiu că sunt filmaţi! Acesta este adevărul gol-goluţ VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Gabriela Cristea, moment de maximă sinceritate! I-ar mai da o şansă lui Tavi dacă ar înşela-o? Află răspunsul sincer al vedetei!

Lângă cine visează Ioana să îmbătrânească

Cât despre o nouă relație, Ioana Ginghină nu spune nu unei povești de dragoste și visează să îmbătrânească alături de bărbatul potrivit.

Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa.... Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge.

Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Poate a fost un avantaj... şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”, a mai spus actrița.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate