Ioana Ginghină: „Ruxi, fiica mea, își dorește să mă vadă cu un iubit”

Ioana Ginghină a vorbit despre viața de după divorț. Uite ce spune fiica ei, Ruxandra!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au trecut prin momente dificile în căsnicia lor, astfel că nu s-au mai înțeles și au ales să divorțeze.

Ioana Ginghină a vorbit, într-un interviu acordat pentru Viva, despre experiența prin care a trecut. Astfel, una dintre întrebări a fost dacă are de gând în viitorul apropiat să își refacă viața.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Ioana Ginghină! "Nu va trece cu bine peste acest divorţ" Vezi ce se întâmplă în aceste momente cu actriţa!

”Nu este o prioritate pentru mine să-mi refac viața alături de cineva, acum. Prioritatea este fericirea Ruxandrei și vindecarea mea, ca femeie. Trebuie să mă redescopăr, să o regăsesc pe femeia Ioana, cea care își dorește să fie iubită, dorită și să ofere, la fel, multă iubire. Acum sunt puțin blocată în tot felul de frici, de căutări, dar simt că nu mai e mult și revin”, a spus Ioana Ginghină.

Citeste si: Povestea căsniciei uitate a Ioanei Ginghină! A mai fost măritată o dată, înainte să fie nevasta lui Alexandru Papadopol! Vezi motivul pentru care actorul Daniel Tudorică a divorţat de Ioana!

Citeste si: Adrian Titieni, distrus după ce și-a văzut fosta soție sărutându-l pătimaș pe Alexandru Papadopol: „Putea să se uite la orice femeie, dar nu la..”

De asemenea, Ioana Ginghină a fost întrebată dacă fiica ei, Ruxandra, are o opinie cu privire la ce s-a întâmplat, iar răspunsul a uimit.

”Nu am avut cum să evit acest subiect, pentru că cea care l-a deschis a fost chiar Ruxandra. Într-un fel, își dorește să mă vadă cu un iubit. Chiar mă face să râd de foarte multe ori, când îi aud scenariile. Însă urmez întru totul sfatul psihologului pentru ca aceste lucruri să nu o afecteze în viitor”, a continuat vedeta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate