Ioana Ginghină, sexy pentru Alexandru Papadopol! La ce trucuri a apelat pentru a-și salva căsnicia: „Am început să fac...”

Ioana Ginghină se vindecă după divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a repara relația.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu o lună, la câteva luni după ce actorul a părăsit casa în care locuiau alături de fiica lor. Niciunul dintre ei nu a făcut reproșuri sau acuzații publice, actorul refuzând chiar să vorbească despre acest subiect.

Ioana Ginghină a dat mai multe detalii legate de separare și a fost foarte afectata de ce s-a întâmplat cu mariajul ei. Cu toate acestea, nu a vorbit urât despre bărbatul alături de care a stat timp de 12 ani, deși, din spusele ei, ea și-a dorit mai mult să muncească pentru relația lor.

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 19-25 august! Ce zodii vor avea parte de schimbări, conform astrologului Ioan Burculeț

Cum a încercat Ioana Ginghină să-și salveze căsnicia

Ioana Ginghină a povestit că, atunci când și-a dat seama că lucrurile între ea și Alexandru Papadopol nu mergeau într-o direcție bună, a apelat la diverse trucuri.

„Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy. Eu oricum sunt extrem de atentă la cum stau prin casă și am tot soiul de… Adică, cine mă cunoaște știe dinainte că eu, așa… Dar eram mai atentă de cum arăt prin casă, nu știu cum să zic. Eram mai zâmbitoare, dacă erau probleme, nu mai conta. De asta m-am consumat atât de mult. Când veneam acasă, era o chestie d-asta, în stomac: 'Hai că poți și astăzi, Ioana!' Eram un zâmbet toată, o floare, o rază de soare. Eram foarte atentă la exterior, nu la interior. Primeam, în schimb, aceleași texte, același comportament, poate chiar din ce în ce mai rău. Eu atunci mi-am propus să treacă Crăciunul și Revelionul, pentru Ruxi, să trecem de sărbători. Până atunci am zis să fac tot ce pot”, a declarat Ioana Ginghină pentru viva.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P