Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat! Prima postare a actriței! Ce simte acum

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat astăzi la notar. După ce divorțul s-a pronunțat, actrița a avut un mesaj sugestiv pe pagina ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Înainte sa înceapă ploaia ☔️🌦 #ziuaincarenustiucesimt", a scris Ioana Ginghină.

Mesajul Ioanei Ginghină a fost însoțit de sute de like-uri și zeci de comentarii. "O seara frumoasa si relaxanta va doresc", a comentat cineva.

Ioana Ginghină: „Mă bucur că sunt liberă”

„M-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase. Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă", a scris Ioana Ginghină pe blogul ei personal după ce s-a aflat de divorț.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: