Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat! „Sunt fericită!” Ce a spus actrița despre partaj și custodia fiicei lor

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat. Frumoasa brunetă este fericită că lucrurile au decurs bine atunci când s-a întâlnit la notar cu fostul ei partener de viață și au discutat despre partaj și custodia Ruxandrei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Zvonul că Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină ar fi la un pas de divorț a apărut în urmă cu puțin timp. Multe persoane se așteptau ca cei doi actori să mai dea o șansă căsniciei lor. În plus, ea nu a fost prea vehementă atunci când a vorbit despre ce avea să se întâmple cu relația lor, părând că nu ar fi sută la sută hotărâtă să pună punct mariajului. Astăzi, 19 iunie, ei au mers, însă, la notar și au semnat actele de divoț.

„Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult”, a spus vedeta.

Citeste si: Puterea dragostei 20 iunie: Scandal şi înjurături între Hamude şi Bogdan Mocanu! Au ajuns la un pas de bătaie

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei a explicat pe Instagram de ce s-a certat cu Bianca în emisiune: "Toate tâmpeniile..."

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu au făcut încă partajul

„Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar.

Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie - Ginghină", a declarat Ioana, pentru Click!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate