Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost la psiholog înainte de divorț! Cum încercau să își salveze căsnicia

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au mers la cabinetul unui psiholog, înainte de divorț.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. Pe 20 iunie, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au semnat actele de divorț, pe cale amiabilă, la notar

Conform Cancan, cei doi au mers însă la un psiholog, înainte de a divorța, cu ideea de a-și salva căsnicia. Cei doi au făcut terapie de cuplu. Cea care s-ar fi zbătut mai mult pentru a salva relația a fost chiar Ioana, însă Alexandru Papadopol nu ar fi avut o dorință atât de arzătoare.

Citeste si: Au fost găsite noi probe incriminatorii în ”Casa ororilor” din Caracal! Ce s-a adunat din locuința lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Soprana Felicia Filip are venituri impresionante! Vezi cât de bogată este celebra artistă!

Ioana Ginghină a fost cea care a depus actele de divorț.

”Tot eu, la un moment dat, am ales să depun actele pentru că nu mai puteam din cauza Ruxandrei. E mare, nu mai puteam să o mint, ea vedea… Cred că, dacă ar fi să fac un film despre această perioadă, ar ieși comedie. Pentru că noi ne certam pe terasă, seara, după ce se culca Ruxi, în șoaptă, să nu ne audă vecinii. Deci la noi era totul pe șușoteală. Nu existau țipete, scandaluri, chestii, pentru că nu aveam cum… Dar, la un moment dat, a trecut și vara, a venit iarna și era din ce în ce mai greu de controlat.

Așa a început să se mai audă și Ruxi se trezea, venea și ne spunea «Iar vă certați?» Ea simțea, mă simțea și mă vedea pe mine plângând. Aveam zile când… În perioada aia am fost mult mai singură. Așa se întâmplă, ne certăm și unul se desprinde de tot ce înseamnă casă și copil, iar altul trage mai tare. Încerci să faci totul singură, eram 24 din 24 cu Ruxi”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru Viva!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: