Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit! Prima ei declaraţie

Despărţire în showbiz-ul din România! Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol nu mai sunt împreună! Prima ei declaraţie

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Despărţire în showbiz-ul din România. Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol nu mai sunt împreună. Cei doi actori au pus punct unui mariaj de 12 ani.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-ar fi certat rău în urmă cu patru luni şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei. Imediat după acest episod, actorul şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol nu mai sunt împreună! Prima ei declaraţie. Actorul şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol erau căsătoriţi de 12 ani şi au împreună o fetiţă, Ruxandra.

”La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă”, a declarat un vecin pentru libertatea.ro.

Citeste si: "În viața mea n-aș putea să stau cu un cocalar ca tine"! Simona i-a spulberat lui Jador orice șansă de a fi cu ea

Citeste si: Cum arată acum Nicole Cherry, după ce şi-a făcut injecţii ca să scape de guşă

Citeste si: Peripeţii în Istanbul pentru Andreea Mantea: a rămas fără cauciucuri! "Alergau nişte oameni după mine, ţipau, maşina se clătina"

Alexandru Papadopol şi-a luat bagajele şi a părăsit domiciliul conjugal, însă el şi soţia lui nu au depus deocamdată actele de divorţ.

Contactată de libertatea.ro, Ioana Ginghină a recunoscut că are probleme în căsnicie, dar nu a recunoscut că s-a despărţit de Papi.

"Nu e totul roz, dar mă abţin de la orice comentariu", a spus Ioana Ginghină.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: