Ioana Grama a născut! Mesajul postat de vloggeriță la scurt timp după ce și-a strâns fetița în brațe: „A fost greu, dureros, dar este o fericire unică"

Ioana Grama a născut în această dimineață o fetiță perfect sănătoasă care va purta numele Ayana.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Ioana Grama a născut în această dimineață la ora 3:37 după ce ieri fetița ei a dat primele semne ale nașterii și a mers de urgență la spital să vadă dacă totul este în regulă. Vloggerița și soțul ei sunt în culmea fericirii și i-au pregătit deja camera bebelușului.

fara descriere

Citeste si: Dumnezeule! Cum s-a îmbrăcat Carmen de la Sălciua la nunta Ilenei, sora lui Culiță Sterp! E mai mult goală!

Citeste si: Costin Mărculescu nu a scăpat de executarea silită! Actorul trebuie să plătească băncii datoria de 6.619 lei, dar şi dobânzi şi penalităţi!

Citeste si: Corina Chiriac a împlinit 70 de ani! Celebra cântăreaţă e mai în formă ca niciodată: „Undeva s-a făcut o greşeală, este o informaţie duşmănoasă şi în total dezacord cu realitatea mea”

Ioana Grama a născut! Vloggerița și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul sarcinii și nu a încetat să facă acest lucru nici după ce a născut

Ioana a născut natural și a împărtășit cu fanii momentul său de fericire. La scurt timp după naștere a postat pe instagram un mesaj prin care le mulțumea tuturor fanilor că au fost alături de ea pe tot parcursul sarcinii.

„Am născut natural, la 3.37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă pup şi vă mulţumesc pentru toate gândurile minunate", a scris Ioana Grama pe Instagram.

fara descriere

Vloggerița este sinceră față de fanii ei și a povestit cu lux de amănunte tot ce a simțit când a născut. 

fara descriere

„Faţa mea după 3 ore de somn în ultimele 30. A fost greu, dureros, dar toată lumea a avut dreptate, nimic nu se compară cu momentul în care îţi simţi copilul pe piept. E ciudat, nu îţi vine să crezi că este al tău, e o fericire unică, ciudată", a mai scris Ioana Grama pe Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate