Ioana Grama, în depresie postnatală la 11 zile după ce a devenit mămică: „Numai în casă am stat cu Ayana şi trebuie să mai ies din casă!”

Ioana Grama a devenit mămică recent. Bloggerița suferă de depresie postnatală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ioana Grama și iubitul ei, Alex Țăgurean, au devenit părinți în urmă cu mai bine o săptămână. Frumoasa bloggeriță abia aștepta să-și strângă fetița la piept, dar timpul petrecut în casă cu bebelușul a lăsat-o fără energie.

Ca multe alte mămici, Ioana Grama se confruntă cu depresia postnatală. Pe pagina ei, tânăra a vorbit despre cât de important este ca femeile să nu uite să-și facă timp și pentru ele, chiar și după ce aduc un copil pe lume.

„A venit de dimineaţă Ada la mine şi m-a văzut aşa plouată şi a zis: „Trebuie să ieşi din casă! Hai să ieşim la o cafea, nu ştiu, oriunde, numai să ieşi la aer!”. Iar eu am avut o zi atât de grea cu Ayana. A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri, iar seara, am clacat, am început să plâng! Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută. I-am pregătit sticluţe, riscul meseriei, mi-am asumat-o! A mâncat, a dormit, m-am liniştit şi eu şi astăzi (n.r.: ieri) am lăsat-o din nou două ore, cât doarme, cu Alex.

fara descriere

Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital. Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi două ore fără copil. Să stai tu cu tine sau cu prietenele tale sau cu cine vrei tu, dar să nu uiţi de tine! Şi astăzi, când a venit Ada, aşa mi-am dat seama că numai în casă am stat cu Ayana şi că trebuie să mai ies din casă! Dacă înnebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!”, a mărturisit Ioana Grama pe contul său oficial de Instagram.

Citeste si: Andreea Tonciu, primele declarații despre problemele de sănătate: „Durerile astea nu le-am avut în viața mea”

fara descriere

Ioana Grama a publicat un mesaj emoționant după ce a devenit mămică

„Am născut natural, la 3.37 şi până acum trei ore am avut-o cu mine, am alăptat, a fost minunat. Am trimis-o să mă pot odihni şi încerc să dorm pe reprize. Naşterea naturală e miraculoasă. Nu mă doare nimic şi merg singură la baie. Vă pup şi vă mulţumesc pentru toate gândurile minunate", a scris Ioana Grama pe Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate