Ioana Maria Moldovan: "M-am bucurat sa stiu ca prin dansul meu pot sa contribui si eu la ajutorul pe care 'Dansez' i-l da"

Ioana Maria Moldovan s-a bucurat de participare ei la "Dansez" pentru ca a avut ocazia de a ajuta un caz umanitar in prag de sarbatori, cand trebuie sa fim mai buni unii cu ceilalti. Chiar daca a mai fost in Ringul Viselor, prezentatoarea Acasa TV a avut emotii ca prima data.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Desi e pentru a doua oara cand ma aflu pe ringul visurilor, recunosc ca am avut emotii la fel de mari ca prima data. Unii se intreaba de ce sa ai emotii cand tu lucrezi in televiziune de cativa ani buni. Dar la Dansez pentru tine e cu totul altceva, in ringul visurilor nu trebuie sa vorbesti, ci sa dansezi si nu oricum, dupa o coregrafie facuta de un om care se pricepe si pe care o inveti in doar cateva zile. Unde mai pui, ca dansezi in sincron cu un partener, la fel de incepator in tainele dansului ca si tine, dar la fel de perfectionist!

Am acceptat sa dansez, la fel ca si prima data, doar pentru un caz umanitar. M-am bucurat sa stiu ca prin dansul meu pot sa contribui si eu putin la ajutorul pe care emisiunea i-l da unui om cu care viata nu a fost atat de darnica. Am povestit toate acestea nu pentru a ma plange, ci doar pentru a intelege de ce am emotii atat de mari si greu de stapanit. Cu toate astea, cred ca pentru un amator m-am descurcat destul de bine si la aceasta a doua participare. E adevarat ca se putea si mai bine, caci vorba aceea, in orice faci e mereu loc de mai bine. Una peste alta, a fost o experienta inedita, o provocare!",
a postat prezentatoarea pe blogul sau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate