Ioana Năstase, părăsită de refugiații de care avea grijă! Ultima amintire cu ei îi dă fiori și acum: „A venit o mașină cu număr de Ucraina. Bebelușul plângea pe bancheta din spate”

Soția lui Ilie Năstase a povestit cât de greu i-a fost după ce refugiații pe care îi găzduia au plecat.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Ioana Năstase a rămas cu un gol în suflet, după ce două familii de ucraineni, pe care le-a găzduit la ea acasă, au plecat la rudele lor.

Soția lui Ilie Năstase a avut grijă, timp de o lună și jumătate, ca celor 11 refugiați să nu le lipsească nimic. Când a venit momentul despărții, însă, bruneta s-a confruntat cu emoții puternice, căci se obișnuise cu prezența lor.

Citeste si: Amalia Năstase, dezvăluiri fără perdea! Cum se înțelege cu Ilie Năstase după 12 ani de la divorț?

Ioana Năstase: "Mi-a părut rău de tot când au plecat, zilele acelea au fost cele mai grele pentru mine"

Ioana Năstase a fost una dintre sutele de românce care s-au implicat destul de mult în voluntariat, în ceea ce privește sprijinul acordat refugiaților din Ucraina. Soția lui Ilie Năstase a povestit că și-a pus cele două apartamente pe care le deține în Constanța, la malul mării, la dispoziția a două familii de ucraineni.

Timp de o lună și jumătate, bruneta s-a asigurat că celor 11 refugiați nu le lipsește nimic și că se simt ca acasă, dar a venit și vremea despărțirii.

Ioana Năstase a fost nevoită să-și ia rămas-bun de la cele șase femei și cinci copii pe care i-a găzduit în propria locuință, căci aceștia au decis să călătorească în altă țară, la rudele lor: "Am avut două familii.11 persoane cu totul. Am avut grijă de ei timp de o lună și jumătate, au fost ca frații mei. Mi-a părut rău de tot când au plecat, zilele acelea au fost cele mai grele pentru mine, pentru că mă obișnuisem cu ei.
Femeia cu bebelușul au plecat la 5 dimineața.

Citeste si: De ce să pui bani în ghiveciul cu flori. Experții financiari recomandă tuturor acest truc- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Ioana și Ilie Năstase, secretul unei căsnicii durabile, în ciuda multelor despărțiri: ”Îi dau libertatea pe care și-a dorit să o aibă întotdeauna”

A venit o mașină cu număr de Ucraina și a luat-o. Mi-amintesc că mașina era parcată în fața geamului, iar bebelușul plângea pe bancheta din spate. Ea se uita la mine și-i părea rău. M-a luat în brațe și mi-a mulțumit. Nu pot să mai descriu, mă apucă și acum fiorii aceia.", a povestit Ioana Năstase, pentru click.ro.

Ioana Năstase, despre despărțirea de refugiații ucraineni

Ioana Năstase, alături de ucrainenii pe care i-a găzduit la ea acasă

[Sursa foto: Facebook]

Ioana Năstase nu a rupt legătura cu cele două familii de ucraineni

Ioana Năstase a mărturisit că nu a rupt legătura cu cei 11 refugiați, ci dimpotrivă. Bruneta vorbește aproape zilnic cu familiile de ucraineni pe care i-a găzduit la ea acasă: "Țin legătura cu ei mereu pe mesaje. Eu i-am găzduit în cele 2 apartamente ale noastre. I-am ținut până și-au găsit ei, au plecat la rude. Aș mai face treaba asta.", a adăugat Ioana Năstase.

Ioana Năstase ține în continuare legătura cu refugiații ucraineni

Ioana Năstase, alături de ucrainenii pe care i-a găzduit la ea acasă

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ioana Năstase, mesaj neașteptat la scurt timp după ce a renunțat la divorțul de Ilie! „Nu înseamnă că nu văd falsitatea”

Ioana Năstase, decizie neașteptată după ce a depus cererea de divorț! „Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele”

Ioana Năstase are grijă de 11 refugiați din Ucraina! Ce surpriză le-a pregătit de 8 martie: „Copiii mei. Oamenii ăștia merită”

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar în această seară: Ofensiva este una dintre cele mai mari din Europa

Adela Popescu și Radu Vâlcan au probleme în căsnicie? „Nu există ieșire din situația respectivă”

Noi probleme în viața lui Liviu Dragnea! Istoria se repetă. „E Irina Tănase la indigo!”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies