Ioana Simion a confirmat separarea de Ilie Năstase: „Nu vreau să ştie nimeni”

Ioana Simion a recunsocut că ea și ceșlebrul tensimen Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună, la șase luni de la căsătorie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună. Fostul tenismen și frumoasa constănțeancă sunt căsătoriți de aproape șase luni de zile, dar ea a ales deja să nu mai stea în apartamentul de un milion de euro din Primăverii.

Ioana Simin a declarat că ea și Ilie Năstase au o relație normală, ies împreună în oraș și vorbesc des la telefon, însă nu mai locuiesc sub același acoperiș.

„Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (…) Dacă faci un lucru trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă că priveşte doar pe mine şi atât”, a declarat Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Bruneta care i-a furat inima tenismenului locuiește acum într-un apartament închiriat în zona de nord a Capitalei.

Citeste si: Cristi Borcea, la un pas de a ieși din închisoare! Ce spun magistrații: „Este disciplinat și stăruitor în muncă”

fara descriere

Soția lui Ilie Năstase a spus de unde are, de fapt, bani

Ioana Simion, actuala soție a lui Ilie Năstase, mărturisește că este obișnuită să trăiască în lux.

Înainte să se cupleze cu fostul mare sportiv român, Ioana a fost căsătorită cu un influent om de afaceri. Bărbatul obișnuia să o răsfețe cu haine scumpe, vacanțe exotice și cadouri care o copleșeau.

„Este o ținută oferită de fostul meu soț, inclusiv mașina este de la el. Și trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă până să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la diamante,până la mașini. 22 de ani am fost căsătoriți și ne-am înțeles bine.

Ne-am despărțit acum trei ani, nu mai comunicăm, dar am tot respectul pentru el, pentru că este tatăl copilului meu. Așadar, când m-a cunoscut Ilie, știam ce, nu m-a luat chiar așa de la colțul străzii. Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie", a declarat Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, într-un interviu pentru Click.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate