Ioana Tufar s-a măritat astăzi! Imagini în exclusivitate de la cununia civilă! Mireasa și soțul ei, invitați la Teo Show

Ioana Tufar s-a căsătorit civil, astăzi, cu Ionuț Mardare, bărbatul cu care are și un băiețel.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Ioana Tufar, fiica Andei Călugăreanu, s-a căsătorit astăzi. La ora prânzului, Ioana și Ionuț au devenit oficial soț si soție. O echipă de filmare de la Teo Show a mers la Starea Civilă și a filmat momentul în care Ioana Tufar a spus da și a devenit doamna Mardare.

 

La Teo Show, Ioana Tufar și soțul ei, Ionuț, au făcut declarații despre evenimentul de astăzi. Fiica regretatei Anda Călugăreanu se bucură foarte tare că a reușit să scape de numele de familie al tatălui ei.

fara descriere

Ioana Tufar s-a măritat astăzi! Imagini în exclusivitate de la cununia civilă!

Ioana și Ionuț s-au căsătorit civil astăzi, iar deocamdată nu fac planuri și pentru nuntă.

Ce declarații a făcut Ioana Tufar, astăzi, la Teo Show:

Ioana Tufar: De astăzi de la ora 12 sunt oficial doamna Mardare! E mai frumos să te cheme Mardare decât Tufar

fara descriere

Înainte de cununie, Ioana a dat un scurt interviu: Sunt foarte pregătită și emoționată. Doamne ajută să fie bine, așa cum a fost și până acum!

După ce amândoi au spus da, Ioana Tufar și Ionuț Mardare au făcut poze cu certificatul de căsătorie și cu invitații de la eveniment.


Ioana: Am emoții, au venit persoane foarte dragi sufletului meu. De azi sunt doamna Mardare, să nu vă mai aud cu Tufar. E cu acte în regulă acum. Am motivele mele să nu mai vreau să fiu Tufar, nu vreau să le discut într-o zi atât de fericită din viața mea. În ianuarie facem cinci ani de relație. Eu am fost geloasă. Motive nu mi-a dat, dar mă gândesc că eu nu sunt Miss Europa, poate vede una mai frumoasă decât mine și fuge.

Citeste si: Cele mai noi imagini cu Ioana Tufaru! A slăbit 75 de kilograme! Vezi ce urmări neplăcute a avut slăbitul brusc! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Toţi spun că Ioana Tufaru e săracă, dar uite cât stă la mare cu familia! Asta da, bombă! Puţini îşi permit să se relaxeze atât pe litoral! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Ioana Tufaru, adevărul gol-goluţ despre viaţa ei! Vezi unde munceşte pe brânci femeia despre care toţi cred că NU face nimic! EXCLUSIV!

Am vrut să scap și de acest nume pe care l-am purtat până acum, am vrut să mă rup de trecut, de tot ce a însemnat trecutul meu, inclusiv de nume. Am devenit o cu totul altă persoană de cinci ani, de când am această familie. Mi se fâlfâie de ce zice lumea! Aș fi mai mândră dacă mi s-ar spune Călugăreanu-Mardare. În acte voi fi doar Mardare. Nu pot să cer mai mult decât am, ce să-mi doresc mai mult? Am invitat puține persoane, dar care sunt aproape sufletului meu. Sunt foarte puține, într-adevăr. Nu mai vreau copii, îmi ajunge Luca, e suficient. Deocamdată mai stăm, probabil la anul să facem nuntă. 

Ionuț: Mai bună ca nevastă-mea nu e niciuna!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate