Ioana Tufaru e în culmea fericirii! Vezi ce cadou a primit! ”A venit Moșul și mi-a adus măsuță asta din sticlă!”

Ioana Tufaru, fata Andei Călugăreanu, are parte de niște sărbători de iarnă perfecte, primind un cadou care a bucurat-o nespus.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Ioana Tufaru, fata Andei Călugăreanu, are parte de niște sărbători de iarnă perfecte, primind un cadou care a bucurat-o nespus. Încă de acum două săptămâni, când a fost ziua ei, Ioana a postat un mesaj elocvent, adresat prietenilor ei apropiați. 

Citeste si: Ioana Tufaru, fata Andei Călugăreanu a împlinit 42 de ani și a avut un mesaj emoționant: ”Am vizitat căsuța lui Moș Crăciun” FOTO

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră sărăcăcioasă? Ei bine, o să rămâi fără cuvinte! Imagini EXCLUSIVE din casa pe care Gigi Becali i-a dăruit-o de curând femeii!

”Buna seara, dragilor....va mulțumesc din suflet tuturor pentru urari!!! Am promis să vă zic și vă arat cum mă simt la 42!!!A fost o zi superbă!!! Am inceput la târgul de Crăciun unde ne place foarte mult (mergem în fiecare an), și am terminat la Universitate la luminițe și la un brăduț frumos luminat din centru, unde Luca a fost foarte incantat, ii plac mult luminițele!!! Mulțumim nașa Ilinca Roxana pentru aceasta minunata zi pe care ne-ai oferit-o!!!! Și cel mai frumos a fost că am vizitat căsuța lui Moș Crăciun, unde - după cum vedeți - Luca i-a scris Moșului și apoi a pus scrisorica in cutia poștală......ei,ce ziceți de așa zi???? Sa nu mă simt fantastic la 42????”, a notat atunci veselă Ioana Tufaru.

fara descriere

Zilele trecute, fata Andei Călugăreanu a revenit cu noi vești bune de Crăciun. ”A venit Moșul și mi-a adus măsuța asta din sticlă de care sunt îndrăgostită tare! Mulțumesc, Moș Crăciun”, a scris fericită Ioana Tufaru, care se simte împlinită alături de soțul Ionuț și de fiul lor, Luca.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate