Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a răbufnit! Ce mesaj i-a trimis medicului Monica Pop

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, este indignată de ce se întâmplă în cazul scandalului de la Spitalul Floreasca.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru a răbufnit la o postare pe Facebook a dr Monica Pop, în care directorul Spitalului de Oftalmologie din București

”Chirurgi cu funcții să lovească în halul ăsta un coleg nevinovat?”, a scris Monica Pop, referindu-se la scandalul în care este implicat medicul Mircea Beuran, șeful secției de Chirurgie a Spitalului Floreasca, după moartea unei paciente arse în timpul operației.

fara descriere

La postarea Monicăi Pop, care are numeroase comentarii, a intervenit și Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu este revoltată de modul în care este tratat acest caz. ”Este strigător la cer! Dna doctor Monica Pop, cu scuzele de rigoare pentru limbaj, trăim într-o țară de c...t! și mai suntem și în UE! Rușine!”, este mesajul Ioanei Tufaru.

fara descriere

Citeste si: Cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca. Ce s-a observat pe camerele video din sala de operație

Citeste si: VIDEO | Val de anchete la Spitalul Floreasca, în cazul pacientei care a suferit arsuri pe masa de operație. Ce a decis ministrul Sănătății

Mircea Beuran, demis din funcția de șef al Secției de Chirurgie III de la Spitalul Floreasca

Ministerul Sănătății a anunțat că doctorul Mircea Beuran a fost demis de la șefia Secției de Chirurgie din Spitalul Floreasca, după ce cercetarea efectuată de conducerea unității arată femeia a ars din cauza unei erori umane a echipei operatorii. Decizia a fost luată după ce Ministerul Sănătății a primit raportul cercetării administrative efectuate de conducerea Spitalului Clinic de Urgență București, după ce o pacientă în vârstă de 66 de ani a ars pe masa de operații de la Floreasca, iar ulterior a murit.

”În urma analizei întregului material probator avut la dispoziție, concluziile cercetării administrative dispuse de SCUB sunt că incidentul s-a produs ca urmare a unor erori umane, comise de către echipa operatorie. Din raport reiese că domnul prof. dr. Mircea Beuran, ca șef al Secției Clinice de Chirurgie III a încălcat 10 obligații din cele 33, asumate prin contractul de administrare al secției. Date fiind măsurile dispuse din cercetarea administrativă s-a luat, printre altele, și decizia încetării contractului de administrare a prof. dr. Mircea Beuran, din calitatea de șef al Secției Clinice de Chirurgie III”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Sănătății.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate