Vedete

Ioana Tufaru in doliu! Socrul ei s-a stins din viata! "Am primit un telefon si ni s-a spus ca..."

Ioana Tufaru si sotul ei sunt in doliu, dupa ce tatal lui Ionut a murit in urma cu o luna.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ioana Tufaru in doliu! Socrul ei s-a stins din viata! "Am primit un telefon si ni s-a spus ca..."icon photo
Ioana Tufaru a povestit astazi la Teo Show cum a aflat de moartea socrului ei. Fiica Andei Calugareanu regreta ca fiul ei, Luca, nu a apucat sa petreaca mai mult timp cu bunicul lui. 

 

"M-a cam bulversat moartea socrului meu. Relatia dintre noi devenise mai stransa. Avea o relatie frumoasa si cu fiul meu. Dar toti trecem prin asta.

In viata unui copil sunt foarte importanti bunicii. Era singurul bunic pe care il avea Luca. Mi-ar fi placut sa mai traiasca macar inca un an, pentru ca Luca sa il poata percepe.

Am primit un telefon si ni s-a spus ca a fost gasit mort in casa. Nu a raspuns la telefon. In prima zi nu ne-am panicat, se mai intampla sa nu ne raspunda. Se deplasa mai greu. De data asta nu s-a mai intamplat. Doua zile la rand. Ne-am dat seama ca ceva s-a intamplat.

Nu am organizat noi funeraliile", a spus Ioana Tufaru la Teo Show.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune