Ioana Tufaru nu a fost la mormantul mamei ei cand s-au implinit 26 de ani de la moartea Andei Calugareanu. Motivul este incredibil. "Avem datorii" EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, de ce nu a facut parastas pentru Anda Calugareanu. Femeia ne-a spus adevarul.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Pe 15 august, cand toata lumea se distra la mare, la munte sau cu prietenii la un gratar, protagonista noastra plangea neconsolata acasa, cu poza mamei ei in mana. Au trecut 26 de ani de cand a murit Anda Calugareanu, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, dar fiica ei inca sufera cumplit. Spune ca viata eu ar fi aratat cu totul altfel daca mama ei ar mai fi trait.

"Ziua de 15 august este pentru mine cea mai trista din an... Chiar daca pentru altii este prilej de distractie, pentru mine este un chin. Este ziua in care sufletul meu plange pentru ca imi este dor de mama, mereu tot mai dor. Am o fotografie intr-un colt, pe care o privesc si plang. Chiar daca au trecut 26 de ani de cand ea a plecat, pe zi ce trece imi este din ce in ce mai dor... Toata ziua am plans ieri, nu am fost buna de nimic. Luca a stat mai mult cu Ionut, iar eu am fost absenta, cu gandurile mele. Sufar mult ca nu si-a cunoscut nepotul, sa vada cat este de vesel si de energic, exact ca ea", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro.

Ei bine, desi si-ar fi dorit din tot sufletul sa mearga la cimitir, sa se reculeaga la mormantul mamei ei, Ioana a stat acasa toata ziua. A ales asta dintr-un motiv pe care ni l-a dezvaluit si noua: lipsa banilor.

"Nu puteam sa ma duc la cimitir fara sa fac pomana. Asa se practica, sa faci cateva pachete, iar eu nu am avut bani. Mi-a fost rusine sa dau ochii cu oameni care au iubit-o pe mama si sa nu am nimic sa le dau de pomana. Avem cateva datorii acum si incercam sa revenim pe linia de plutire, Am facut sacrificii sa-l ducem la Luca la mare, iar acum trebuie sa ne revansam fata de cei care ne-au ajutat", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate