Ioana Tufaru, PRIMA REACŢIE după ce s-a spus că riscă să-şi piardă copilul. Uite cum arată Luca acum şi câte kilograme are nepotul Andei Călugăreanu. "Am fost cu el la doctor" EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, prima reacţie după ce s-a spus că va pierde copilul. Femeia a răbufnit.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Ioana Tufaru, iubitul ei, Ionuţ şi fiul lor în vârstă de trei ani, trăiesc dintr-un salariu modest şi din ajutorul de la stat pe care-l primeşte, lunar, fiica Andei Călugăreanu.

Aceştia locuiesc într-o garsonieră cochetă pe care le-a pus-o la dispoziţie Gigi Becali în urmă cu mai bine de trei ani.

Ei bine, chiar dacă abia se descurcă de la o lună la alta cu banii, părinţii lui Luca au făcut tot posibilul să-i ofere copilului un cămin curat, alimente de bună calitate, haine noi în fiecare lună, jucării, ba chiar şi o vacanţă de două săptămâni pe litoral, la Costineşti.

fara descriere

Totuşi, există cunoştinţe ale Ioanei Tufaru care susţin că micuţul Luca nu ar trăi în condiţii bune pentru dezvoltarea lui. După cum aţi citit pe WOWbiz.ro, aceştia îi acuză pe Ioana şi pe Ionuţ că şi-ar ţine copilul în mizerie, cel mic riscând să se îmbolnăvească.

Ioana Tufaru, prima reacţie după ce s-a spus că va pierde copilul. "N-aveţi idee cât de mult mă rănesc aceste acuzaţii"

Mai mult decât atât, persoanele care fac aceste afirmaţii spun că au sesizat deja Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Ioana Tufaru a răbufnit când a auzit ca este considerată iresponsabilă şi a declarat că afirmaţiile sunt nişte minciuni sfruntate.

fara descriere

"Îmi pare rău ca lumea vorbeşte prostii, nişte tâmpenii fără margini despre familia mea. Trebuie să ai şi probe înainte să faci astfel de afirmaţii monstruoase. Fac în fiecare zi curaţenie în casă, spăl de câteva ori pe săptămână haine, cearceafuri, tot ce trebuie. Îmi iubesc copilul mai mult decât pot mincinoşii ăştia să-şi imagineze şi îl îngrijesc exact cum trebuie şi cum mi-au spus medicii. Vă trimit poze cu el, să vedeţi cât este de solid şi vesel. Acum sunt cu el în parc. . Am fost de curând cu el la doctor, ca a avut roşu în gât. Acolo mi l-au cântărit, are 15 kilograme, o greutate perfectă pentru vârsta lui. Are poftă de mâncare, ar mânca non stop... Eu îi gătesc. Îl duc la teatru în fiecare săptămână, vorbesc mereu cu el, sa înveţe cât mai multe cuvinte. Am fost de curând la un spectacol în memoria Mihaelei Runceanu si toţi artiştii l-au plăcut pe Luca si au zis că este un copil frumos şi foarte bine îmbrăcat. Doamne, n-aveţi idee cât de mult mă rănesc toate aceste răutăţi. Cea mai mare durere pentru o mamă este să-i zici că e iresponsabilă, neglijentă cu puiul ei.", a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate