Ioana Tufaru, şedinţă foto de infarct în mare! Uite cum a pozat-o soţul ei după ce a slăbit 70 de kilograme! Ai vreun mesaj pentru ea? FOTO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, şedinţă foto în mare! Uite cum a pozat-o logodnicul ei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Ioana Tufaru este foarte fericită, deşi spune că nu are o situaţie financiară roz şi, în plus, a avut şi câteva probleme de sănătate.

Femeia şi-a revenit însă după ce medicul care i-a făcut operaţia de micşorare a stomacului, în urmă cu câţiva ani, i-a montat şi un inel gastric. Rezultatul? Ioana a slăbit într-un an şi jumătate 70 de kilograme şi nu vrea să se oprească aici! Continuă să dea jos rapid greutatea care-i cauzează disconfort în timp ce se bucură de viaţa frumoasă de familie.

Citeste si: AICI a mutat-o Becali pe fiica Andei Călugăreanu! Imagini exclusive din noua locuinţă a Ioanei Tufaru! Garsoniera este mai mare şi mai confortabilă decât cea din Berceni!

Ioana Tufaru, şedinţă foto în mare! "Ne place enorm aici, la Costineşti, unde sunt mulţi tineri şi atmosfera este frumoasă"

În urmă cu o săptămână şi jumătate, protagonista noastră, viitorul ei soţ şi micuţul Luca au plecat la mare, în vacanţă. Au ales staţiunea Costineşti, una dintre preferatele tinerilor şi profita la maximum de fiecare zi însorită.

"Ne place enorm aici, la Costineşti, unde sunt mulţi tineri şi atmosfera este frumoasă. Luca adoră să facă tot felul de forme în nisip şi să se bălăcească la malul mării. Vă daţi seama că noi mai mult de dragul lui venim pe litoral, pentru că nu vrem să fie privat de nicio bucurie a copilăriei. Noi suntem fericiţi şi ne distrăm prin ochii lui, când vedem cât de mult îi place la mare", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro

Ei bine, în vacanţa de la malul mării, Ionuţ, viitorul soţ al Ioanei, a dezvoltat o pasiune. A descoperit că-i place foarte mult să facă poze, iar model îi este nimeni alta decât logodnica lui. Bărbatul a fotografiat-o pe femeia iubită în mare, pe nisip, la plimbare şi într-o grădină superbă.

Citeste si: Ioana Tufaru, atacată crud! Uite cum este umilită în fiecare zi! Femeia a izbucnit în plâns! "Mi-au zis că sunt mamă denaturată"! EXCLUSIV!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate