Iohannis: "Avem un rezultat foarte bun, care arată că se produce schimbarea"

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, duminică seară, după închiderea urnelor, că rezultatul alegerilor prezidenţiale este unul foarte bun, care arată că se produce schimbarea, el mulţumindu-le românilor care au ieşit la vot.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere”Avem un rezultat foarte bun, care arată că se prod schimbarea. Vreau să mulţumesc românilor care şi-au folosit votul şi au votat, indiferent pentru cine au votat şi în special celor care au votat pentru mine”, a spus Klaus Iohannis.

Iohannis a arătat că au rămas în confruntarea din turul al doilea doi candidaţi: el şi Victor Ponta, astfel că românii vor avea de ales între ”România lucrului bine făcut şi România lucrului prost făcut”.

”Acum e clar că au rămas în competiţie doi candidaţi: eu şi Victor Ponta. Este evident că românii au de ales între două variante: pe de o parte România lucrului bine făcut, o Românie normală, iar pe de altă parte România lucrului prost făcut, a scandalului şi a minciunii. De acum, competiţia este doar între noi doi", a afirmat Klaus Iohannis.

El a mai spus că este singurul candiat rămas în competiţie "dispus să garanteze independenţa justiţiei şi statul de drept”.

”Chem alături de mine pe toţi românii care vor ca legea să fie lege, care nu vor să dea toată puterea în mâna unui singur partid. În ciuda tuturor pomenilor electorale, a tuturor ordonanţelor făcute să creeze avantaj pentru candidatul Guvernului, iată că rezultatul arată foarte clar: românii au votat corect. Rezultatul arata foarte clar ca romanii au votat corect.

Este regretabil sa observam ca din cauza proastei organizari a alegerilor, in tara si in straintate au ramas multi romani care nu au putut sa isi exercite dreptul la vot. Au ramas foarte multi oameni in diaspora in fata sectiilor de votare.

Cer din nou BEC sa prelungeasca timpul alocat votarii pentru a da sansa si celor din tara, si celor din diaspora sa-si exercite dreptul la vot. Romanii au aratat clar prin acest vot ca vor altfel de politica. Mai este o batalie de dat pe 16 noienbrie si vom castiga.",
a adăugat Iohannis.

"În ciuda organizării defectuoase a procesului de votare, oamenii s-au mobilizat şi au participat în număr mare la vot, atât în ţară, cât şi în diaspora. Le mulţumesc tuturor românilor care şi-au exercitat acest drept fundamental al democraţiei şi îi chem pe cei ce încă nu au votat, să o facă! Noi avem astăzi şansa istorică de a alege România în care vrem să trăim şi pe care vrem să o lăsăm moştenire generaţiilor ce vor urma!", a scris candidatul pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate