Iohannis si-a ales purtatoarea de cuvant! Este autoarea "Spovedaniei la Tanacu", dupa care s-a facut filmul "Dupa dealuri"

Klaus Iohannis i-a propus scriitoarei Tatianei Niculescu Bran, autoarea "Spovedaniei la Tanacu" sa fie purtatorul de cuvant de la Cotroceni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereAnuntul propunerii pe care i-a facut-o presedintele ales a venit chiar de la Tatiana Niculescu Bran. "O stire despre mine (sper sa fie o veste buna). Presedintele ales al Romaniei, domnul Klaus Iohannis, mi-a propus sa-i fiu purtator de cuvant si consilier de comunicare. Sunt onorata ca s-a gandit la mine. Las deoparte cartea pe care ma apucasem s-o scriu, si devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.fara descriereTatiana Niculescu Bran este jurnalista si scriitoare

Cine este Tatiana Niculescu Bran?
Absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti si a Institutului European de Jurnalism de la Bruxelles, Tatiana Niculescu Bran a condus biroul BBC Word Service din Romania intre 2004 si 2008, dupa 9 ani in care fusese redactor la postul de radio britanic. Notorietatea sa este, de asemenea, legata de primul roman non-fictional din literatura romana. Publicat in 2006 la Polirom, "Spovedanie la Tanacu" este romanul care a stat la baza scenariului piesei de teatru omonime regizate de Andrei Serban si a inspirat filmul lui Cristian Mungiu, "Dupa dealuri". “Cartea Judecatorilor”, “Noptile Patriarhului”, “In Tara lui Dumnezeu” si “Povestea domnitei Marina si a basarabeanului necunoscut” sunt celelalte patru carti ale sale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate