Stiri

Ion Burculeţ intervine în cazul băiatului de 15 ani dispărut din Sălaj! Unde spune specialistul în astrologie să fie căutat Tudor

Tudor Niream, un băiat de 15 ani din Zalău, a dispărut fără urmă de pe 23 noiembrie. A fost dat în urmărire naţională.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Familia şi prietenii lui Tudor sunt disperaţi, ei nu înţeleg unde ar putea să fie băiatul de 15 ani. Iar până acum, toate pistele pe care le-au urmat s-au dovedit a fi false.

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ, licenţiat în psihologie şi cu experienţă de medium formată doi ani în Marea Britanie,  susţine că Tudor trebuie căutat mai bine chiar în zona de unde a dispărut în urmă cu aproximativ două săptămâni.

”Mai mult ca sigur dacă se va căuta mai bine în partea de Sud Vest din arealul Recea Mare, adolescentul de clasa a IX-a ar putea fi găsit cu uşurinţă. Ţinând cont că este şi un lac în zonă, va trebui insistat....
Nu pot şti dacă până în acest moment a fost descoperit sau nu, dar zona respectivă mi-a atras atenţia. În rest, Legile Universului rămân neschimbate”
, susţine specialistul.

Ioan Burculeţ crede că dispariţia adolescentului este, cel mai probabil, legată de o colegă, o iubită.
”Ar trebui să ştie cineva că era mai apropiat de o colegă. Băiatul cred că se afla în depresie, ori din cauza unei iubiri neîmpărtăşite sau părinţii aveau probleme, peste care el nu a putut trece. Depresia a fost mare, probabil că aceasta a fost motivul plecării lui”, a mai precizat Ioan Burculeţ.

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciun semn. Mama lui, Geta Niream a anunţat zilele trecute o operaţiune de căutare a băiatului, iar voluntarii şi pompierii militari l-au căutat pe adolescent chiar şi în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare.

În continuare, Tudor Niream este dispărut, iar până acum deşi au fot mai multe informaţii că ar fi fost văzut în diferite zone ale ţării, nu a fost găsit. Persoanele care l-au văzut pe Tudor Niream sunt rugate să sune de urgenţă la poliţie.
 

Galerie foto  Urmatorul articol